Terug

Nivelleer Systemen voor wand- en vloertegels

Bij de keuze van een nivelleersysteem kijkt u goed naar het formaat en de dikte van de tegels. Om te berekenen hoeveel nivelleer clips u nodig heeft gebruikt u onze berekening tool.

Filters

Nivelleer Systemen voor wand- en vloertegels

Tegel Nivelleersysteem

Bij het gebruik van een nivelleer systeem is het van belang dat u zorgt voor een goede ondergrond. Een nivelleer systeem is niet bedoeld als oplossing voor een scheve of kromme ondergrond. Uiteraard kan een systeem wel als extra hulpmiddel gebruikt worden om een goed resultaat te behalen. 

Het gebruik van een nivelleersysteem 

Het gebruik van een nivelleersysteem helt u bij het correct plaatsen van wand- en vloertegels. Het zorgt er voor dat de aan elkaar grenzende tegels perfect uitgelijnd worden en er geen hinderlijke randen ontstaan. Bij het werken met een nivelleersysteem is het van groot belang dat er schoon gewerkt wordt. Een onmisbaar stukje gereedschap is dan ook de schoonmaak spons. Ook kan een klein troffeltje, of een plamuurmes niet ontbreken. Hiermee wordt het overtollige tegellijm mee weggehaald alvorens met de clip onder de tegels plaatst. Zo wordt voorkomen dat na de tegellijm is uitgehard de clips ingelijmd worden en er kans bestaat deze bij het verwijderen verkeerd afbreken. 

Stappenplan voor het gebruik van een nivelleersysteem

U gaat tegelen met een nivelleersysteem. Dan wil ik u graag verwijzen naar het stappenplan welke te vinden is via de onderstaande knop. Hierin wordt in een paar korte en simpele stappen uitgelegd hoe een nievelleersysteem goed wordt toegepast. In het stappen plan wordt gebruik gemaakt van het zogenaamde clips & keggen systeem, maar geldt eigenlijk voor elk tegel nivelleersysteem. 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9 / 10 - 1818 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »