Terug

Rubi Levelling

De leveling systemen van Rubi zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het Delta systeem dat met Clips & Keggen werkt, en het Cyclone systeem dat werkt met Clips & Doppen. Beide systemen garanderen een 100% vlak resultaat.

Filters

Rubi Levelling

Rubi Leveling Systeem 

U heeft de term vast wel voorbij zien komen: "tegel leveling systeem". Maar wat is nu precies een leveling systeem en waar wordt het voor gebruikt. Een leveling systeem is een extra hulpmiddel om tegels op een eenvoudige manier op de zelfde hoogte te leggen en/of te plaatsen. Het wordt gebruikt op zowel wanden als vloeren. Van het merk Rubi hebben wij verschillende systemen in het assortiment. Het systeem met Clips & Keggen, dat Delta wordt genoemd en het systeem met Clips & Doppen dat Cyclone wordt genoemd. 

Delta Leveling Systeem

Het Rubi Delta systeem is een systeem dat werkt met clips en keggen. De clips worden met het voetstuk onder de tegels geplaatst en vervolgend wordt de keg in de clip geschoven. Met een speciale tang wordt de keg in de clip gefixeerd waardoor de tegels op het zelfde niveau komen te liggen. Doordat de clip tussen het tegelwerk komt te liggen bepaalt deze direct de voegbreedte. Dit maakt het werken met tegelkruisjes overbodig en kunt u er vanuit gaan dat u telkens de zelfde breedte behoud. Het Delta systeem is daarom in verschillende voegbreedtes verkrijgbaar zodat u altijd de juiste voegbreedte kunt kiezen. 

Cyclone Leveling systeem 

Het Cyclone leveling systeem werkt net even anders maar geeft uiteindelijk het zelfde resultaat. Een vlakke vloer of tegelwand. Het voordeel van het Cyclone systeem tegenover het Delta systeem is dat er geen tang gebruikt wordt. De doppen worden namelijk met de hand op de clips gedraaid. Een ander bijkomend voordeel is dat u met meer gevoel het tegelwerk nivelleert. Doordat de dop aan de bovenkant openingen heeft kan dit systeem zonder moeite en belemmering op de kruispunten van het tegelwerk geplaatst worden. Hierdoor nivelleert u vier tegels in één moeite. Dit bespaart niet alleen tijd maar werkt een stuk voordeliger. 

Advies tegel leveling systeem 

Wij van PH Tegeltechniek hebben jarenlange ervaring in tegelwereld. Wij vinden het dan ook leuk om onze kennis te delen vanuit de praktijk. Wij snappen als geen ander hoe een leveling systeem werkt en waar u op moet letten. Om u verder van dienst te zijn verwijs ik u graag naar een geschreven blog. Hier vind u meer informatie over het toepassen van een tegel leveling systeem. 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4553 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »