Terug

Afdichten en Waterdicht maken Van Tegelwerk

Met deze producten maakt u uw badkamer 100% waterdicht. Vaak wordt aangenomen dat de badkamer waterdicht gemaakt wordt door de inwendige hoeken af te kitten. Dit is op de lange duur niet van toepassing. Kit naden kunnen na verloop van tijd slijten.

Filters

Afdichten en Waterdicht maken Van Tegelwerk

Badkamer Afdichten en Waterdicht maken

PCI heeft een aantal mooie producten van hoge kwaliteit om je badkamer af te dichten en goed waterdicht te maken. Voor je begint met het betegelen van je badkamer is het van groot belang dat je goed begint. Het voorstrijken is daar een onderdeel van, maar wat misschien wel net zo belangrijk is, is het waterdicht maken en de badkamer afdichten. 

Hoeken Badkamer Afdichten

Om een badkamer goed waterdicht te maken volstaat een kitnaad in de inwendige hoeken niet. Door dat het tegelwerk, en de ondergrond, kan gaan werken heb je kans dat naar verloop van tijd de kitnaden gaan scheuren. Dit zie je in de begin fase niet maar het water zal door de kleine onzichtbare scheurtjes lopen met alle gevolgen van dien. Om de kans op scheurvorming te verminderen, en de kans op lekkage in de badkamer te voorkomen is het raadzaam de hoeken eerst goed af te dichten met een kimband en kimpasta.

Badkamer afdichten met PCI Lastogum

De Lastogum van PCI kun je ook op de ondergrond van het tegelwerk aanbrengen. Hierdoor ontstaat er een waterdichte rubberachtige laag. Deze laag geeft tevens een goede hechting aan de tegellijm. Het wordt geadviseerd de PCI Lastogum in twee lagen aan te brengen. Zo weet je zeker dat de wand of vloer goed waterdicht is.

Leidingen badkamer afdichten 

Om je leidingen van je badkamer af te dichten heeft PCI speciale dicht manchetten ontwikkeld. Deze manchetten zorgen er voor dat als er ooit lekkage bij de leidingen ontstaat het water niet direct achter je tegelwerk loopt. Dit kan extra voordeel hebben bij tegelwerk over gipsplaten. Gipsplaten nemen namelijk erg snel water op. 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4526 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »