Terug

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature Meewerkend Voorman Logistiek

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Meewerkend Voorman (of vrouw) Logistiek. Als sterk groeiend bedrijf zijn wij constant bezig met het verbeteren van de logistieke processen binnen onze organisatie. In het magazijn hebben wij onlangs de overstap gemaakt naar de software van Picqer, waardoor alle logistieke processen in één systeem geregeld zijn. Doel is nu om deze logistieke processen nog verder te optimaliseren en onze nieuwe collega mag ons daarmee helpen!

PH Totaal B.V.
 PH Totaal is een kleine en hechte organisatie met een vast team van enthousiaste medewerkers. Hoofdzakelijk zijn wij een groothandel met een breed netwerk van zakelijke klanten. Echter hebben wij ook verschillende webwinkels, waaronder Fix Plus, PH Tegeltechniek en Stukadoor-Shop. Momenteel zijn wij met een team van 5 collega's werkzaam. Samen zorgen wij voor tevreden klanten en een goede, gezellige werksfeer. Door de korte lijntjes binnen ons bedrijf worden veel ideeën direct in de praktijk gebracht. Iedereen is flexibel en helpt elkaar waar dat nodig is. Hierdoor ontstaat een fijne werksfeer met veelzijdige werkzaamheden.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?
 Samen met onze andere twee collega's in het magazijn zorg jij voor een soepel verloop van alle logistieke processen. In de basis is het belangrijk dat de inkomende en uitgaande bestellingen geladen en gelost worden en dat alle producten op de juiste plek in het magazijn terecht komen. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat alle bestellingen op tijd de deur uit gaan, zodat deze tijdig bij onze klanten kunnen worden afgeleverd. Alle orders komen binnen in het softwaresysteem Picqer, waardoor het picken van orders bijna een feestje wordt!

Naast bovenstaande taken zijn wij op zoek naar iemand met enige affiniteit wat betreft de digitale processen binnen het magazijn. Onze nieuwe collega wordt namelijk verantwoordelijk voor het waarborgen van een kloppende voorraad, waarbij regelmatig producten op- en afgeboekt moeten worden. Daarnaast moeten de voorraadposities gewaarborgd worden en zullen dus inkoopbestellingen moeten worden geplaatst.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste collega, die de leiding kan nemen in o.a. het verdelen van werkzaamheden en het stellen van prioriteiten binnen het magazijn. Het is belangrijk dat jij pro-actief meedenkt over het verbeteren van bestaande processen binnen ons bedrijf. Door de korte lijntjes zal jouw mening zeker gehoord worden. Wij vragen daarnaast om de volgende eigenschappen:

- Relevante werkervaring en/of studie;
 - Goede communicatie skills;
- Affiniteit met computers en digitale processen;
- Oog voor prioriteiten en overzicht;
- Flexibiliteit.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een functie binnen een snelgroeiend bedrijf met een team van enthousiaste collega's. Ons team sluit elke vrijdagmiddag af met een borrel en tijdens de feestdagen wordt een team-uitje georganiseerd. Wij zoeken een collega voor de lange termijn en er is dan ook zeker zicht op een vaste aanstelling binnen ons bedrijf. Tevens zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Het salaris bepalen wij samen met jou en is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

Herken jij jezelf in bovenstaand plaatje? Reageer dan snel met een korte beschrijving van waarom je bij ons wil werken en je CV. Reageren kan via [email protected] Wij beloven dat we dan binnen een week een reactie zullen geven!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,1 / 10 - 3556 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »