Terug

BIHUI Geavanceerde Tegel Levelling Systemen

Ons assortiment van tegel levelling systemen biedt een perfecte oplossing voor elke tegelzetter. De BIHUI systemen bestaan o.a. uit clips en wiggen die ervoor zorgen dat de tegels tijdens het leggen op dezelfde hoogte blijven.

Filters

BIHUI Geavanceerde Tegel Levelling Systemen

BIHUI Tegel Levelling Systemen

Binnen het assortiment van BIHUI vindt u diverse tegel nivelleersystemen met elk hun eigen unieke eigenschappen. Een nivelleersysteem zorgt niet alleen voor een volledig vlak eindresultaat, maar maakt ook het werken met grote tegelformaten veel aangenamer, sneller en gemakkelijker.

Base Nivelleersysteem

Het Base Nivelleersysteem werkt met clips en keggen. Bij het plaatsen van wand- of vloertegels wordt de clip met het T-gedeelte onder de tegel geschoven. Vervolgens kan de volgende tegel op zijn plaats worden gebracht en de keg door de clip worden geschoven. Met een speciale fixeertang wordt de keg aangedrukt, waardoor de twee aangrenzende tegels naar elkaar worden getrokken. De twee tegels worden perfect uitgelijnd, waardoor uitstekende tegels tot het verleden behoren. Het Base Nivelleersysteem is het meest gebruikte nivelleersysteem onder professionals vanwege de snelle en efficiënte werking. De clips (voetstukken) zijn verkrijgbaar in verschillende voegbreedtes: 0,5, 1, 1,5, 2 en 3 mm.

Spin Nivelleersysteem

Het Spin Nivelleersysteem werkt net iets anders, maar het principe is hetzelfde. De clips worden onder de tegel geschoven en vervolgens worden de doppen op de clips geschroefd. Door de doppen goed en stevig aan te draaien, worden aangrenzende tegels uitgelijnd. Het voordeel van het Spin Nivelleersysteem is dat het zonder speciale tang kan worden gebruikt. Doordat de doppen open zijn, kan dit systeem zonder problemen op de kruispunten van het tegelwerk worden geplaatst, zonder dat het zicht op het voegwerk verdwijnt. Dit maakt het systeem ook zeer geschikt voor het nivelleren van kleinere tegelformaten.

T-Spin Nivelleersysteem

Het T-Spin Nivelleersysteem is een gepatenteerd systeem. Het systeem is herbruikbaar en kan meerdere keren worden gebruikt. De kleine pin kan tussen de tegels worden geplaatst nadat deze al zijn aangebracht. De doppen worden met de hand aangedraaid, waardoor de tegels netjes worden uitgelijnd. Als de tegellijm is uitgehard, kan het gehele systeem worden verwijderd. Maak het systeem goed schoon en gebruik het opnieuw voor de volgende klus.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4526 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »