Terug

Maak de mooiste verstekken in tegels en natuursteen

Voor het maken van perfecte verstekken gebruikt u de jolly machine van Rubi. Met een grrot aantal verschillende frezen komt u altijd tot het gewenste resultaat.

Filters

Maak de mooiste verstekken in tegels en natuursteen

Rubi Pro Edger Jolly Machine

De Rubi Pro Edger is een professionele machine welke geschikt is voor intensief gebruik. Speciaal ontworpen voor het maken van verstekken en afronden van plinten van keramische tegels en natuursteen. De machine wordt met behulp van een haakse slijper gebruikt en de Rubi Pro Edger verstekfrezen.

Geschikt voor een haakse slijper

De Jolly Pro Edger is compatibel met praktisch alle haakse slijpers op de markt (115 of 125 mm). Bij modellen met een carrosserie met een diameter van maximaal 100 mm wordt aanbevolen een correcte bevestiging van de haakse slijper aan de Rubi Pro Edger te garanderen door de as met schroefdraad (M14) te verbinden en de snelspanriem vast te zetten. Bovendien wordt voor de beste resultaten en een betere beheersing van de trillingen tijdens het frezen een vermogen van 850 Watt aanbevolen. Dankzij de verscheidenheid aan Rubi Pro Edger verstek- en plintenfrezen kunnen we plinten afronden met een radius van 5 en 10 mm, evenals verstekken tot 15 en 20 mm (afhankelijk van de gekozen frees) op alle soorten tegels, keramiek en natuur- of gesinterde steen. De Rubi Pro Edger is standaard uitgerust met een Rubi Pro Edger verstekfrees voor het verstekken van materialen tot 20 mm dikte (Ref. 16946 - Rubi Pro Edger verstekfrees fijn 20 mm). Voor de mooiste afwerking en om het maximale rendement uit de Rubi Pro Edger verstekfrezen te halen, is het raadzaam om progressief te frezen op verschillende dieptes.

Robuust en slijtvast

De RUBI PRO-EDGER is uitgerust met een systeem van afgedichte hogesnelheidslagers die de lagers beschermen tegen het stof dat vrijkomt bij het frezen en die, samen met de zeer slijtvaste polyethyleen geleiders, een soepele beweging langs de rand van de tegel mogelijk maken.

Om de werkomgeving te vergemakkelijken en het welzijn van de gebruiker te verbeteren, maakt de RUBI PRO-EDGER deel uit van de ZERO-DUST producten van RUBI, en kan hij gemakkelijk worden bevestigd aan een stofzuiger.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4401 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »