Terug

Afdichten van tegelwerk

Het waterdicht maken van uw badkamer begint met het op de juiste manier afdichten van de inwendige hoeken, alvorens men met het tegelwerk begint. Voorkom waterschade en maak een goed begin.

Filters

Afdichten van tegelwerk

Badkamer waterdicht maken

Alvorens er met het tegelwerk, in bijvoorbeeld uw badkamer, kan worden begonnen is het belangrijk de inwendige hoeken en de aansluiting tussen wand en vloer waterdicht te maken. Dit doet u met de juiste materialen. Alles wat u nodig heeft om deze stap in het tegelproces uit te voeren vind u in deze categorie. Nog vaak wordt deze stap onderschat maar is van essentieel belang voor de uiteindelijke kwaliteit van uw badkamer. 

Coba ASP 900 Kimpasta

Coba ASP900 afdichtingcoating is geschikt voor het afdichten van horizontale en verticale hoekaansluitingen op beton, kalkzandsteen, cement- gips gebonden pleisterwerk, cellenbeton, gipsblokken, gipskarton- en gipsvezelplaten en watervast multiplex. Coba ASP900 is scheurbestendig en blijvend elastisch. Bij een vormvaste hoekaansluiting is het aanbrengen van één laag Coba ASP900 voldoende. In alle andere gevallen is een combinatie met Coba ASP910 kimband vereist om scheurvorming te voorkomen. Niet geschikt voor toepassing buitenshuis en permanent natte toepassingen zoals zwembadbassins.

Coba ASP 910 Kimband

Coba ASP910 kimband is geschikt als wapeningsband voor het afdichten van aansluithoeken en voegen in combinatie met Coba ASP900 afdichtcoating . Coba ASP910 is scheurbestendig en blijvend elastisch. Coba ASP910 kan als wapeningsband gebruikt worden in natte ruimtes, voordat het tegelwerk wordt gezet. Coba ASP910 is ook geschikt voor het afdichten van naden en voegen onder tegelwerk.

Coba ASP 920 Dichtset

Coba ASP920 dichtset is voorzien van 12 m1 kimband en 4 kg. kimpasta. Dit is voldoende om uw doucheruimte geheel waterdicht te maken. Denk hierbij ook aan de uitwendige hoeken van eventuele nissen in de douche ruimte. Een nis in de doucheruimte is handig en optisch erg fraai. Mits het  tegelwerk en de voorbereidingen goed worden uitgevoerd is dit zeker verantwoord.  

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4609 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »