Terug

Rubi Zaagmachines geschikt voor tegels en natuursteen

De zaagmachines van Rubi geven vaklui de mogelijkheid alle soorten tegels, natuursteen en marmersoorten te zagen. Bij de ontwikkeling van de zaagmachines wordt de tegelzetter als uitgangspunt genomen.

Filters

Rubi Zaagmachines geschikt voor tegels en natuursteen

Rubi Zaagmachines voor tegels & natuursteen

Het RUBI assortiment zaagmachines geeft aan zelfs de meest veeleisende professionals de tools die nodig zijn om snel, gemakkelijk en goed afgewerkte sneden te maken. De zaagmachines worden ingezet als er met een tegelsnijder geen snedes gemaakt kunnen worden, of als er hoeken gemaakt worden. Rubi heeft verschillende modellen en types zaagmachines, zaagbladen en accessoires die voor alle materialen gebruikt kunnen worden om te komen tot de beste resultaten.

Mooi assortiment tegelzaagmachines

Het assortiment aan zaagmachines is net als alle andere Rubi producten ontworpen om vaklui tijd te laten besparen en de efficiëncy in hun werk te verhogen. Wii zijn ons ervan bewust dat in deze tijd deze waarden belangrijk zijn. De afdeling Development van Rubi let hier speciaal op bij het ontwerpen van nieuwe producten.

Altijd de juiste oplossing

De zaagmachines van RUBI maken een breed scala aan sneden mogelijk in keramisch materiaal en natuursteen, zoals graniet of marmer. Met de Rubi zaagmachines kunnen bijvoorbeeld sneden in hoeken, versteksneden en sneden in tegels gemaakt worden. Rubi heeft daarnaast een volledig assortiment aan diamantschijven voor zowel nat als droog zagen en speciale zaagbladen voor het werken met alle soorten materialen. Rubi wil de beste resultaten in zowel snelheid als snijkwaliteit. Tot slot kunnen we met behulp van de accessoires dat extra beetje hulp krijgen voor moeilijke en speciale sneden. Deze accessoires maken het mogelijk om alle soorten materialen te zagen op uw tegelzaagmachine. 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4609 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »