Terug

Coba CGM 300 Voegmiddel Wand- en Vloertegels

Coba CGM300 voegmiddel is geschikt voor het binnen- en buitenshuis voegen van keramische wand- en vloertegels,
(glas)mozaïek en natuursteen met een voegbreedte van 2 tot 10 mm.

Filters

Coba CGM 300 Voegmiddel Wand- en Vloertegels

Coba CGM 300 Voegmiddel

Coba CGM300 is geschikt voor vloerverwarming, bindt snel af en is na verharding waterdicht en licht flexibel. Coba CGM300 is geschikt voor het  voegen van tegelwerk in droge en natte ruimten. 

Verwerking Coba CGM 300

Voeg 5 kg Coba CGM300 toe aan ca. 1,1 liter schoon leidingwater. Voeg bij een zak van 20 kg ca. 4,2 liter schoon leidingwater toe. Gebruik een schone en droge speciekuip of emmer. Meng 1 minuut intensief met een geschikte mortelmixer tot een homogene, klont vrije massa is ontstaan. Na enkele minuten nogmaals mengen. Coba CGM300 aanbrengen met een voegrubber of voegspaan zodat de voegen geheel gevuld zijn. Afhankelijk van de zuiging van de ondergrond en tegel, dient een wachttijd in acht genomen te worden om het voegmiddel op te laten stijven in de voeg. De voegen nasponzen met een sponsbord op het moment dat de voeg.

Nabehandelen - droging

Het afbinden van Coba CGM300 is afhankelijk van de omgevingsomstandigheden, zoals temperatuur, vocht, ondergrond en type tegel. Normaliter is de voeg na 24 uur belastbaar en kan een eventuele sluier met een schone droge doek verwijderd worden. Te snelle droging door tocht en directe zonnestraling voorkomen.

Verschillende kleuren voeg

Coba voegmiddel is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bij ons vindt u het gehele assortiment dat op de laatste tegeltrends is afgestemd. Zo heeft Coba een mooi kleurenschema voor het populaire keramische parket. Daarnaast zijn er diverse kleuren kit beschikbaar die het geheel tot een passend plaatje maken. 

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4609 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »