Terug

Egaliseren & Uitvlakken

Een goede ondergrond is van essentieel belang voor goed tegelwerk. Coba heeft voor het egaliseren, uitvlakken of repareren van verschillende producten in het assortiment. Zo weet u zeker dat u goed aan uw tegelklus begint.

Filters

Egaliseren & Uitvlakken

Coba Egaliseren & Uitvlakken

Zoals met alle klussen is een goed begin het halve werk. Een niet vlakke ondergrond beïnvloed het tegelwerk op negatieve wijze. Een goede ondergrond zorgt voor een beter resultaat en voorkomt ergernis bij het aanbrengen van het tegelwerk. 

Egaline van Coba

Voor cement vloeren heeft Coba twee zeer goed vloeiende egalines in het assortiment. Coba CLM400 egalisatiemortel is geschikt voor het binnenshuis egaliseren van normaal te belasten beton- en cementdekvloeren, in laagdiktes van 2 tot 20 mm. Coba CLM400 is geschikt voor deskundig geïnstalleerde vloerverwarming. De stookschema’s voor ingebruikname moeten worden nagekomen. Coba CLM400 is zelf nivellerend, krimp- en spanningsarm en snel verhardend.

Coba CLM440 vloer egalisatiemortel vezelversterkt is met name geschikt voor het binnenshuis renoveren van oude en problematische steenachtige ondergronden, voordat de nieuwe vloerafwerking kan worden aangebracht. Coba CLM440 is geschikt voor vloerverwarming en kan tevens ook op stabiele houten ondergronden op folie worden toegepast. De Coba CLM440 is geschikt voor laagdiktes van 5 tot 40 mm

Uitvlakmortel van Coba

Coba CTM650 uitvlakmortel lichtgewicht is geschikt voor het binnenshuis uitvlakken en repareren van ondergronden zoals zandcement stucwerk en bestaand tegelwerk. Geschikt voor het uitvlakken van zowel de vloer als wand. Coba CTM650 is na 3 uur overtegelbaar en heeft een goed vullend vermogen. Coba CTM650 is snel verhardend, flexibel en krimp- en spanningsarm. Toepasbaar in droge en natte ruimten. Coba CTM650 is niet geschikt voor buiten- en onderwatertoepassingen, zoals zwembadbassins.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4401 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »