Terug

IQ Power Tools Stofvrij zagen zonder water

iQ Power Tools produceert een volledige lijn gereedschappen met geïntegreerde stofopvangsystemen voor metsellaars en tegelzetters. De innovatie gaat verder met een focus op gezondheid en veiligheid.

Filters

IQ Power Tools Stofvrij zagen zonder water

IQ Power Tools Zaagmachines

iQ's gepatenteerde stofopvang technologie begint met een geïntegreerd stofzuigsysteem dat automatisch start bij elke zaag. Dit maakt het mogelijk om stofvrij tegels en natuursteen te zagen zonder dat hier water aan te pas komt. Niet alleen handig, maar ook beter voor uw gezondheid.

Gecertificeerde tegelzaagmachines 

Fijnstof is een belangrijk onderwerp in de bouwsector. Bij iQ maken ze professionele gereedschappen voor vaklui om het risico van blootstelling aan fijnstof te verminderen. iQ is toegewijd aan het creëren van een veiligere en efficiëntere bouwsector door fijnstof te elimineren. De tools zijn ontworpen om te voldoen aan certificeringen over de hele wereld. iQ heeft tools ontworpen om te voldoen aan de CE-, CSA-, OSHA-, RCM- en TNO-normen.

Behaal tijdwinst 

De zaagmachines van IQ Power Tools zijn niet alleen kwaliteit producten, ook het werkgemak is enorm. Denk hierbij aan het opzetten van de machines. Waar traditionele zaagmachines gevuld worden met water zijn de machines van IQ direct klaar voor gebruik. Dit betekend dat er enorme tijdwinst te behalen is. ook het opruimen en schoonmaken van traditionele machines neemt veel tijd in beslag. Het leeg laten lopen en het schoonmaken is een vervelende klus. De zaagmachines van IQ kunnen na gebruik snel en eenvoudig worden opgeborgen en zijn direct klaar voor uw volgende klus.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,1 / 10 - 4258 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »