Terug

Jolly machines voor de perfecte afwerking

Ga voor de perfecte afwerking met de Jolly Machine van Montolit. De machine laat zich perfect bedienen, en is uitermate geschikt voor het maken van perfete uitwendige hoeken.

Filters

Jolly Machine Montolit

Een jolly machine wordt ingezet voor het afwerken van tegelkanten. De machine kan met een speciale frees, welke in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn, tegels in verstek zagen of hier een mooie kant aan te slijpen. 

Montolite Toprofile 

Dit profielsysteem is geschikt voor keramiek en porselein maar kan ook gebruikt worden op alle soorten natuursteen. De Toprofile maakt het mogelijk om randen van tegels en natuursteen in verstek te zagen. Maar ook afschuinen, afgeronde profielen, half ronde profielen is mogelijk met de speciale frezen. De Toprofile is tevens het juiste hulpmiddel om tegelplinten te maken.

Verstek snedes kunnen eenvoudig worden bereikt door de glijplaat van de jolly machine (gemaakt van krasvast kunststof) op het tegel- of plaatoppervlak te plaatsen, de motor te starten en de machine langs de rand te schuiven; wanneer de diamantschijf klaar is met het verwijderen van het benodigde materiaal in overeenstemming met het werk dat u wilt uitvoeren, wordt de operatie met uiterste nauwkeurigheid afgerond.

Met deze machine is er geen limiet aan de tegelgrootte of -dikte, het is in feite de machine zelf die langs de rand van de tegel geleidt. Het maakt niet uit of je aan een kleine tegel of een grote tegel werkt. Toprofile doet zijn werk en met weinig rommel, dankzij de geïntegreerde stofafzuiging dat op de machine is bevestigd.

Het kleine formaat en het lage gewicht van de jolly machine is deze gemakkelijk te hanteren en te transporteren. Het is ontworpen als een plug & play, gebruiksklare, machine.

Er is een reeks speciale diamantgereedschappen, ontworpen voor droog gebruik, beschikbaar om het beste verstekprofiel (gemiddelde en fijne diamantkorrel) te bereiken, evenals afschuining (5 mm en 3 mm) en spaken (3, 5 en 10 mm), verwisselbaar in een enkele seconden zonder enige aanpassing.

Enkele voordelen van de Toprofile

  • Gebruiksklaar
  • Eenvoudig te bedienen
  • Nauwkeurig werken
  • Geschikt voor porselein, keramiek, marmer en graniet.

Er is een breed scala aan diamantgereedschappen die kunnen worden gebruikt met de Toprofile jollymachine.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4526 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »