Terug

Hoogwaardige producten voor de professionele verwerker

Voor wie voor optimaal gebruiksgemak en hoogwaardige kwaliteit kiest. Een tal aan professionele oplossingen voor wie voor het beste resultaat gaat. Dit alles inclusief een degelijk advies.

Hoogwaardige producten voor de professionele verwerker

Tegellijm en PCI afbouw producten.

PCI afbouw producten voor tegelzetters en iedereen die te maken heeft met tegelzetten of te maken krijgt met tegelzetten. PCI afbouw heeft een grote range aan producten voor het perfect aanbrengen van alle soorten tegelwerk. Of het nu gaat om het betegelen van een keuken, badkamer of tegelvloer, PCI afbouw heeft altijd een passende oplossing. Ook voor complexere projecten zoals terrassen, openbare ruimtes of zwembaden heeft PCI afbouw een oplossing. 

​PCI Afbouw echte Duitse kwaliteit tegellijm.

​PCI is al 70 jaar actief en onderscheid zich met zijn innovatieve en betrouwbare producten die voor elke situatie een passende oplossing bieden. Of het nu gaat om een poederlijm voor het lijmen van groot formaat tegels, of een kant en klare pasta lijm voor projecten, PCI afbouw heeft er een product voor in het assortiment. Wij hebben de meest gangbare producten voor je geselecteerd en bieden deze aan tegen concurrerende prijzen. 

​PCI Afbouw inclusief advies. 

Wij snappen als geen ander dat het lastig is de juiste tegellijm te selecteren voor uw project. Wij proberen daar zo goed mogelijk bij te helpen. Is uw project te complex kunnen wij altijd rekenen op de expertise van PCI afbouw. Deze hebben mensen in huis met jarenlange ervaring op het gebied van tegelwerk, en kunnen ons ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Als professionele tegelzetter of als door gewinterde klusser behalen we samen altijd het beste resultaat. PCI heeft een aantal tools ontwikkeld om hierbij te helpen. PCI afbouw heeft een handige app ontwikkeld waarbij snel en eenvoudig de juiste producten worden gekozen. Ook zijn er video's beschikbaar waarin een groot deel van de producten worden uitgelicht en u een goed beeld krijgt wat de producten doen. Wij proberen zoveel mogelijk informatie via onze website, bij de desbetreffende producten, aan te bieden. Voor een groot deel van de producten kun je direct een bijbehorende brochure downloaden waarin alle informatie overzichtelijk kunt bekijken. 

PCI Afbouw garanties

PCI afbouw ondersteund bij projecten en verstrekt garantie tot 10 jaar als de producten goed zijn aangebracht. Een van de adviseurs van PCI afbouw beoordeeld de situatie ter plekke en geeft aan de hand van zijn bezoek technische adviezen en begeleid u bij uw project. Specialistische, professionele producten en systemen vereisen een vakkundige verwerking om tot een goed resultaat te komen, zoals in zwembaden, bij buitentoepassingen of chemische belasting. Wij kunnen verwerkers trainen in de toepassing en verwerking van de lijmsystemen.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4340 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »