Terug

Voegen & Kitten

Het voegwerk en het kitwerk in perfecte harmonie. Op elkaar afgestemde kleuren maken het complete plaatje af. De voegmiddelen van PCI zijn geschikt voor extra smalle voegen. De Durapox twee componenten voeg maakt uw voeg 100% waterdicht

Filters

Voegen & Kitten

Tegels voegen en afkitten

Voor eersteklas, duurzaam en optisch aantrekkelijk voegen hebt u een perfecte voegmortel nodig, die niet alleen bepalend is voor de duurzaamheid, maar ook voor het uiterlijk. De premium-voegmortels van PCI zijn hierbij steeds de voor de hand liggende keuze.

PCI Nanofug Premium

De variabele en flexibele voegmortel is een ware alleskunner en is ook geschikt voor voegen waarbij een fraai uiterlijk van belang is. De premiumvoeg is uitermate geschikt voor alle tegels en natuurstenen. Voor alle soorten en formaten. Dankzij de unieke combinatie van optische en technische eigenschappen met toegevoegde waarde is dit product de veilige keuze voor verwerkers, opdrachtgevers en planners. Voor voegbreedten van 1 tot 10 mm.

PCI Durapox Premium

De epoxyharsmortel PCI Durapox® Premium heeft de soepele voegeigenschappen van een cementaire voegmortel. Het product kan zeer eenvoudig worden verwerkt. Bovendien is voor het voegen geen speciaal gereedschap vereist. De kleine verpakkingsgrootte is ideaal voor doucheruimten in woningen met een oppervlak van 1 tot 2 m². Speciaal voor het voegen van optisch hoogwaardige oppervlakken zoals tegels, mozaïek en gres. Voor het chemicaliënbestendig en waterondoorlaatbaar verlijmen en voegen van wand- en vloerbedekkingen. Voor voegbreedten van 1 tot 20 mm.

PCI Silcofug E

Het elastische afdichtmiddel dicht hoek-, uitzet- en aansluitvoegen af bij sanitair, in zwembaden incl. bad en badrand, alsmede op balkons en terrassen. Te gebruiken bij glas, aluminium, hout, email, keramiek, hard-PVC en sanitair acryl.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4526 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »