Terug

Veiligheidshelmen

Een goede veiligheidshelm is geen overbodige luxe. Het kan ernstig letsel aan het hoofd voorkomen. Het dragen van een helm op de bouwplaats is verplicht.

Filters

Veiligheidshelmen

Goede bescherming van het hoofd

Op de bouwplaats is op de meeste plekken het dragen van een helm verplicht. Dit kun je zien als er een blauw bord hangt waarop een witte helm is afgebeeld. Niet alleen op de bouw is het dragen van een veiligheidshelm verplicht. Op werkplekken waar met hijskranen wordt gewerkt is het dragen van een helm ook verplicht.  

Waar is het dragen van een helm verplicht?

Overal waar de kans bestaat dat men geraakt kan worden door vallende, en wegvliegende voorwerpen. Dit kan gebeuren op de bouw maar ook op werkplekken waar met hijskranen wordt gewerkt. Ook als er een verhoogde kans bestaat dat het hoofd bekneld te raken in de buurt bijvoorbeeld machines. Een werkplek met een helmplicht wordt kenbaar gemaakt middels een rond blauw bord met een witte afbeelding van een helm.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4609 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »