Terug

Fento Kniebeschermers voor een ultieme bescherming

Bij de afbouw van een gebouw wordt er groot deel van de dag op de knieën gewerkt. Of je nu parket legt, tegels zet of een vloerverwarming legt. Goede kniebeschermers zijn van essentieel belang om veel vervelende gezondheidsklachten helpen voorkomen.

Filters

Fento Kniebeschermers voor een ultieme bescherming

Fento kniebeschermers

De Fento kniebeschermers zijn in de bouw niet meer weg te denken. Iedereen die regelmatig op zijn of haar knieën moet zitten tijdens het werk, weet inmiddels waar het merk Fento voor staat. De ergonomisch gevormde kniebeschermers worden dan ook in elk vakgebied met open armen onthaald. De Fento's zijn kniebeschermers welke door alle soorten vakmensen worden gebruikt. Niet alleen tegelzetters, maar ook stukadoors, timmerlieden gebruiken deze kniebeschermers. Ook voor de vloerenleggers die dagelijks in het natte cement op de knieën zitten heeft Fento de juiste oplossing. De Fento 400 serie, nu de Fento Max genoemd, heeft een extra lange been bescherming waardoor de knieën droog blijven tijdens het werk in de natte specie.   

Kniebeschermers voor de (af)bouw

Bij het weren op de knieën wordt er continu druk uitgeoefend op uw knieën. Over het algemeen zijn knieën hier niet goed tegen bestand en kunnen er na loop van tijd schade en klachten ontstaan. Bij klachten duurt het vaak lang om te herstellen, als dit al mogelijk is. In veel gevallen is de schade blijvend. Het alternatief van werken op de hurken is niet veel beter, aangezien de kniebanden dan worden uitgerekt. Rug- en knieklachten kun je voorkomen door het dragen van goede kniebeschermers, die je op de juiste wijze ondersteuning bieden bij je werkzaamheden.

Waarom Fento kniebeschermers?

Voor de ontwikkeling van de Fento kniebeschermers werden tientallen mensen in het ‘vorm-gips’ gezet om de juiste ergonomische vorm te vinden. Er werden meerdere prototypes gemaakt, die door verschillende ‘kniezitters’ werden getest. De beste oplossing bleek een kniebeschermer te zijn die de druk verdeelt over zowel de knie als het onderbeen. Daarnaast moet deze vederlicht, ademend en slijtvast zijn. En zo werden de Fento kniebeschermers geboren.

Aantal veranderingen 

Sind juni 2021 heeft Fento een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo zijn onder andere de benaming van een aantal producten veranderd. U leest hier alles over in ons blog. 

Fento kniebeschermers veranderingen 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,1 / 10 - 3581 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »