Terug

Retourneren

Uiteraard kan het voorkomen dat u een bestelling naar ons retour wilt sturen. Wellicht omdat het bestelde product niet aan uw wensen voldoet of omdat u de bestelling simpelweg niet meer nodig heeft. Wat uw reden ook is, u heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van een specifieke reden te annuleren. Na het annuleren van uw bestelling heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om uw bestelling/product retour te sturen. Uiteraard krijgt u, na ontvangst van uw retourzending, het aankoopbedrag van de geretourneerde producten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan PH Tegeltechniek geretourneerd worden. Om gebruik te kunnen maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Natuurlijk kunt u de retour ook gemakkelijk aanmelden via uw account.

Het gecrediteerde bedrag zullen wij binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour naar u terugstorten, mits het product reeds in goede orde door ons is ontvangen.

Retourneren via uw account

Zelf uw retour snel en eenvoudig regelen? Om een snelle afhandeling van uw retour te garanderen kunt u uw retour aanmelden via uw account. Zo hebben wij direct de juiste gegevens op de juiste plek staan, en zetten wij uw retour in werking. Dit kan via Mijn account > Mijn bestellingen > Order bekijken. Hier kunt u de producten selecteren die u wilt retourneren, waarna u de retouraanvraag naar ons kunt verzenden (meer info). Vervolgens zorgen wij voor de aanmelding van uw retourzending en ontvangt u van ons bericht.

Wij vragen om aan uw retourzending ons retourformulier toe te voegen. Deze kunt u, indien gewenst, online alvast invullen. 

Geen account aangemaakt?

Heeft u geen account aangemaakt, dan kunt u uw retour aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected] Vergeet niet uw ordernummer te vermelden. Deze vind u op uw factuur. Ook bij deze optie vragen wij om aan uw retourzending het retourformulier toe te voegen.

Download uw retourformulier

TIP! Profiteren van ons gunstige retourtarief? 

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijke om producten te retourneren van producten. Om u tegemoet te komen in de retourkosten kunt u bij ons daarom een retourlabel aanvragen. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected] U ontvangt dan van ons per e-mail een retourlabel, welke u kunt downloaden en printen. Vervolgens kunt u dit label op uw pakket plakken en deze bij het dichtstbijzijnde PostNL-punt afgeven. De kosten hiervan ad €5,95 zullen worden verrekend in het door u te ontvangen bedrag.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9 / 10 - 2431 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »