Terug

Met een tegel levelling systeem zit het altijd goed

Uw tegelwerk altijd 100% vlak. Een perfect hulpmiddel voor het leggen van vloeren, en het betegelen van wanden. Voorkom stekende, en ongelijk liggende tegels met behulp van een van onze levelling systemen.

Met een tegel levelling systeem zit het altijd goed

Tegel levelling systeem

De clips vormen de basis van een levelling systeem. Hoeveel u nodig heeft is afhankelijk van uw tegelformaat en de aantal m2 die u gaat betegelen. Hiervoor is een handige calculatie tool ontwikkeld. 

Met een levelling systeem voorkom je hoogte verschillen tussen aangrenzende tegels. Het is het hulpmiddel voor het leggen, en plaatsen, van grote tegels. Ook bij kleine formaten is een levelling systeem aan te raden. Hiervoor hebben wij het Fix Plus ® Twist systeem in ons assortiment opgenomen.

Stappenplan voor Tegel levelling

Bij het gebruik van een tegel levelling systeem zijn er een aantal dingen waar men rekening mee dient te houden. Hiervoor hebben wij een simpel en overzichtelijk stappenplan gemaakt. Het is dan ook raadzaam als u voor het eerst een levelling systeem gebruikt, dit goed door te nemen. Zo voorkomt u een hoop ergernis en teleurstelling. 

Stappenplan Tegel Levelling

Verschillende systemen

Om een kleine indruk te krijgen hoe een levelling systeem werkt, hebben wij hieronder twee filmpjes geplaatst van een clips & keggen systeem, en een systeem dat werkt met clips & caps. 

[powr-multi-slider id="2046f323_1604257749"]

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4526 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »