Menu
EUR

Anhydriet Oplossingen

Anhydriet en/of alphavloeren zijn prima ondergronden om over te tegelen. Wel hebben deze net even wat meer aandacht nodig als de traditionele ondergronden. Gelukkig heeft Coba hier een uitmuntend assortiment voor ontwikkeld.

3 Producten
Toon:
Coba Coba ALM 500 Egaliseren Alpha- en Anhydrietvloeren 25 kg.
Coba
Coba ALM 500 Egaliseren Alpha- en Anhydrietvloeren 25 kg.
ALM 500 Egaliseren Alpha- en Anhydrietvloeren 25 kg.
€45,57 €37,66
 
Coba Coba GTA 190 Tegellijm Voor Alpha- en Anhydrietvloeren 25 kg
Coba
Coba GTA 190 Tegellijm Voor Alpha- en Anhydrietvloeren 25 kg
GTA 190 Tegellijm Voor Alpha- en Anhydrietvloeren 25 kg
€50,66 €41,87
 
Coba Coba ARM 610 Reparatiemortel Alpha- en Anhydrietvloeren 25 kg
Coba
Coba ARM 610 Reparatiemortel Alpha- en Anhydrietvloeren 25 kg
ARM 610 Reparatiemortel Alpha- en Anhydrietvloeren 25 kg
€57,60 €47,60
 
Toon 1 - 3 van 3
Anhydriet Oplossingen

Coba heeft een speciaal programma voor anhydriet

Bestaande uit de Coba reparatiemortel ARM610 voor anhydriet- & aplhavloeren, toepasbaar op verse gietdekvloeren. De Coba egalisatiemortel ALM500 voor anhydriet- & aplhavloeren en de Coba poederlijm GTA190 voor anhydriet- & aplhavloeren, waarmee je kan betegelen bij een restvochtgehalte van 1%.

Reparatiemortel Anhydriet- en alphavloeren

Coba ARM610 reparatiemortel is geschikt voor het binnenshuis repareren van calciumsulfaatgebonden ondergronden, zoals anhydrietvloeren en vloeren op basis van alpha-halfhydraat. Coba ARM610 is toepasbaar op verse gietdekvloeren en speciaal geschikt voor het repareren lekgaatjes, leidingsleuven en andere kleine beschadigingen. Coba ARM610 is snelverhardend en heeft een goed vullend vermogen. Coba ARM610 is krimp- en spanningsarm en goed verwerkbaar. Indien noodzakelijk egaliseren met Coba ALM500 egalisatiemortel. Coba ARM610 is niet geschikt voor reparaties van vloeren in blijvend natte ruimtes en buiten- en onderwatertoepassingen.

Egalisatiemortel 2-20 mm Anhydriet- en alphavloeren

Coba ALM500 egalisatiemortel is geschikt voor het binnenshuis egaliseren van calciumsulfaat gebonden ondergronden (anhydriet of alpha-halfhydraat) in laagdiktes van 2 tot 20 mm. Coba ALM500 is geschikt voor deskundig geïnstalleerde vloerverwarming. De stookschema’s voor ingebruikname moeten worden nagekomen. Coba ALM500 is goed (machinaal) verpompbaar en schuurbaar. Coba ALM500 is zelf nivellerend, krimp- en spanningsarm en snelverhardend. Toepassing op andere steenachtige (cementgebonden) ondergronden na overleg met onze afdeling technische adviezen. Coba ALM500 is niet geschikt voor houten, industriële en permanent vochtige vloeren (bijv. buitenshuis). Coba ALM500 moet met een vloerbedekking worden afgewerkt.

Poederlijm Anhydriet- & alphavloeren

Coba  GTA190 poederlijm anhydriet en alphavloeren is speciaal geschikt voor het binnenshuis leggen van tegels en natuursteen op calciumsulfaat ondergronden zoals anhydrietvloeren en vloeren op basis van alpha-halfhydraat. Coba GTA190 is geschikt voor toepassing op vloerverwarming mits deze deskundig geïnstalleerd is en het juiste opstookprotocol in acht genomen wordt. Coba GTA190 heeft een goed vullend vermogen en een lange open tijd. Toepasbaar in droge ruimten. In tegenstelling tot cementgebonden producten is er met Coba GTA190 geen enkel risico op onthechting door ettringietvorming en zijn vloeren betegelbaar bij een restvochtgehalte van 1%. Toepassing in semi-natte ruimtes (badkamers) dient per geval beoordeeld te worden.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »