Terug

Rubi DV Zaagmachines + bijbehorende accessoires

De Rubi tegelzaagmachines in de serie DV met een verstelbare kop voor maximale functionaliteit en betrouwbaarheid. Voorzien van aluminium werkbladen voor eenvoudige reiniging.

Filters

De Rubi DV-200 1000 elektrische zaagtafel en verstekzaag heeft een mobiele kop voor een maximale functionaliteit en betrouwbaarheid. De DV-200 1000 is ideaal voor het intensief zagen van geglazuurde keramische tegels, porselein en ander tegels met glazuur. De motor is gemonteerd op lagers voor een maximale nauwkeurigheid en zaagkwaliteit, alsmede de mogelijkheid biedt om verstek te zagen tot 106 cm lang. De te verwijderen aluminium tafel vergemakkelijkt de reiniging en onderhoud van de DV-200 en met inklapbare poten met ingebouwde wielen is het verplaatsen van de zaagtafel heel eenvoudig.

De DV-200 1000 is voorzien van een diamantblad CEV PRO 200 mm . Dit zaagblad heeft een doorlopende rand waardoor u alle soorten keramische tegels kan zagen met optimale prestatie.

De 1,5 Pk motor, met thermische beveiliging, is perfect voor het snijden van porseleinen tegels. De DV-200 1000 omvat ook een aanslag voor het gemakkelijk herhalen van sneden. Het grote werkgebied (100x48.5cm) is ideaal voor het werken met grootformaat keramische tegels. De werkhoogte van 84.5 cm biedt de professional een betere ergonomie. Bij Rubi zijn wij altijd bezorgd geweest over de gezondheid van onze eindgebruikers. Het begrip ergonomie is altijd aanwezig in het ontwerp van onze gereedschappen, omdat wij geloven dat veiligheid en het minimaliseren van het risico op letsel, essentieel zijn voor de gezondheid en de gebruikelijke uitvoering.

Advies bij het aanschaffen van een tegelzaagmachine

Er zijn tegenwoordig veel verschillende tegelzaagmachines op de markt. Om tot de juiste beslissing te komen helpen wij u graag op weg. Om een duidelijk en passend advies te geven is het belangrijk te weten waarvoor u de machine wilt gebruiken. Is de machine voor dagelijks gebruik, of juist voor een enkele keer. Welke materialen gaat u zagen, voor grootformaat tegels, of voor natuursteen is een andere tegelzaagmachine nodig. Bij twijfel neemt u gerust contact op met onze klantenservice. Een zaagmachine is een grote investering. U wilt immers het hoogste rendement halen ui uw nieuwe tegelzaagmachine. 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4609 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »