Terug

Verschillende rubber hamers

Een rubber hamer wordt gebruikt bij het corrigeren van uw tegelwerk. In ons assortiment vindt u verschillende rubber hamers voor verschillende soorten tegelwerk. Ook handig bij het verwijderen van een levelling systeem.

Filters

Verschillende rubber hamers

Algemene Toepassing van Rubberen Hamers

Een rubberen hamer is een essentieel gereedschap voor het nauwkeurig corrigeren van uw tegelwerk. Of het nu gaat om een tegel die net niet goed ligt, met een zachte tik kan deze perfect op hoogte en positie worden afgesteld. Er zijn diverse rubberen hamers beschikbaar, afgestemd op verschillende soorten tegels. Voor de grotere keramische buitentegels zijn er bijvoorbeeld grote, zware hamers, terwijl witte rubberen hamers ideaal zijn voor natuursteen.

De Witte Rubberen Hamer Uw Partner voor Natuursteen

Bij het leggen van natuursteen wordt vaak gekozen voor een witte rubberen hamer. Natuursteen kan namelijk gevoelig zijn voor zwarte hamers, die strepen kunnen achterlaten die lastig te verwijderen zijn. Een witte rubberen hamer voorkomt dit probleem, omdat deze geen strepen achterlaat en het natuursteen intact houdt.

Speciale tegel rubber hamer

In het assortiment van Montolit is een speciale Monthor tegel rubber hamer opgenomen. Deze speciaal ontworpen hamer is voor meerdere doeleinde geschikt. Net als de witte hamers laat de Monthor geen strepen achter. De hamer heeft meerdere vlakken waardoor er voor elke toepassing het geschikte vlak gekozen kan worden. Bovendien is de Monthor beschikbaar in twee verschillende gewichten. 

Verder is een rubber hamer zeer geschikt voor het verwijderen van een tegel levelling systeem. Met name op wanden kan een rubber hamer zeer van pas komen.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4517 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »