Terug

Betaalmethoden

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

                         


iDeal

U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U plaatst een bestelling bij PHTegeltechniek.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen. Klik op de iDeal -betaalknop en selecteer uw eigen bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw bank waar de betaalopdracht klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en PH Tegeltechniek wordt geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

PayPal

U kunt veilig betalen per bankoverschrijving, creditcard of via uw PayPal rekening. 
Voor betalingen via PayPal heeft u niet persé een PayPal rekening nodig. U kunt altijd betalen per bankoverschrijving en creditcard. U volgt 4 stappen om een aankoop te betalen. 

1. Klik op betalen via PayPal waneer u de bestelling wil afronden.
2. Heeft u een PayPal rekening kunt u inloggen op uw PayPal-rekening. Heeft u geen PayPal-rekening, dan voert u alle betaalinformatie op de beveiligde webpagina van PayPal in.
3. Controleer en voltooi de aankoop op PayPal
4. U keert terug naar de website van PHTegeltechniek.nl

AfterPay

Met Afterpay kunt u veilig en gemakkelijk achteraf betalen na ontvangst van door u bestelde producten. Afterpay voert voor Stukadoor-Shop.nl het volledige proces van achteraf betalen uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Afterpay via e-mail ontvangt om de bestelde producten te betalen. 
U kunt bij PHTegeltechniek.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €200,- als u voor de eerste keer besteld via Afterpay. Bent u al bekend bij Afterpay kunt u betalen tot een bedrag van €400,- Allen klanten woonachtig in Nederland kunnen betalen met Afterpay. Het gebruik van Afterpay is voor u geheel gratis.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen middels een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumenten deel van de AfterPay website. U leest hier de algemene voorwaarden van AfterPay

BanContact/MisterCash

Met BanContact MisterCash kunnen Belgische rekeninghouders aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via MisterCash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Creditcard

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit. Daarom zorgen wij voor een veilig betaalsysteem met creditcard. Om ervoor te zorgen dat u veilig kunt betalen, werken wij voortdurend aan de verdere ontwikkeling van de bestaande veiligheidssystemen, aan de invoering van nieuwe technologieën en aan producten die veiligheid centraal stellen.

SofortBanking

SofortBanking is als enige een Europees betaalmiddel en bankonafhankelijk. Klanten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België kunnen op deze manier veiliger en sneller betalen. Met SOFORT is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling direct kan worden verwerkt.

Vooraf overmaken / bankoverschrijving 

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van PH Tegeltechniek. Dit kan bijvoorbeeld middels internetbankieren via uw bank. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een e-mail van ons met de nodige gegevens om de bestelling af te ronden. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.

Bank gegevens:

IBAN: NL79INGB0009023963 
t.n.v. PH Totaal B.V. (handelend onder de naam PH Tegeltechniek)

Voor een buitenlandse betaling heeft u onze IBAN en BIC codes nodig:
IBAN:NL79 INGB 0009 0239 63 | BIC-Code: INGBNL2A

Houdt u rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9 / 10 - 2633 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »