Terug

Niet voor niet het meest gebruikte tegel leveling systeem van Nederland

Een zeer geliefd systeem bij professionals en dat is niet voor niets. Oersterke clips die niet vroegtijdig afbreken bij het fixeren van de keg. Ook het verwijderen van het Fix Plus ® systeem gaat moeiteloos. 100% Vlak tegelwerk, daar draait het om!

Niet voor niet het meest gebruikte tegel leveling systeem van Nederland

Fix Plus ® Tegel Leveling Systeem

Het tegel leveling systeem van Fix Plus ® kan worden toegepast op zowel wanden als vloeren. De door sterk doorontwikkelde clips, en de onverwoestbare keggen maken dit bij de experts een zeer geliefd systeem. Zowel het traditionele systeem met de clips en keggen, als het systeem met de clips en caps/doppen worden dagelijks toegepast door veel professionals. 

Waarom dit systeem?

Het Fix Plus systeem kenmerkt zich door de oersterke clips en onverwoestbare keggen. De clips zijn zo ontworpen dat deze niet vroegtijdig afbreken bij het fixeren van de keg. Dit heeft een groot voordeel bij alle soorten tegelwerk. Daarnaast zijn de keggen van zeer hoge kwaliteit en passen naadloos in de clips. Door de speciale samenstelling van de keggen buigen deze niet door zoals bij vergelijkbare systemen. Door deze combinatie van clips en keggen maakt u uw tegelwerk eenvoudig 100% vlak zonder dat daar veel inspanning voor nodig is.  

Draai tegel leveling systeem

Door continu op zoek te zijn naar nieuwe oplossingen voor u als tegelzetter of veel eisende doe-het-zelver heeft Fix Plus een compleet nieuw systeem bedacht. Het gaat hier om het zogenaamde Twist Leveling Systeem dat in plaats van een keg met een draaidop werkt. Dit heeft met name voordeel bij de kleinere formaat tegels tot c.a. 45 x 45 cm. Doordat de dop aan de bovenzijde open is kan dit systeem op de kruispunten van het tegelwerk worden geplaatst zonder dat het zich op het voegenspel verdwijnt. Ook bij dit tegel leveling systeem kunt u de kwaliteit verwachten die u van Fix Plus gewend bent.

Uitgebreide instructies 

Om uw vragen snel en deskundig te beantwoorden heeft Fix Plus een aantal video’s geproduceerd. Hiermee krijgt u een goed beeld hoe het tegel leveling systeem werkt. Ook als al eerder met een tegel leveling systeem heeft gewerkt kunt u hier nog extra informatie uit winnen. De video’s vind u  eenvoudig bij alle desbetreffende producten.

Het gebruik van het tegel leveling systeem

Om het systeem goed toe te passen hebben wij een simpel stappenplan opgesteld. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe, en waar op gelet moet worden, bij het gebruik van een tegel levelling systeem

Bereken het aantal clips

Hoeveel clips heb ik nodig voor mijn tegelklus? Die vraag wordt ons dagelijks gesteld. Hiervoor hebben wij een eenvoudige tool ontwikkeld. Met deze tool geeft u de lengte en de breedte van uw tegels in, en de aantal vierkante meters. Vervolgens berekent de tool de aantal clips die u nodig heeft. 

Eenvoudig het aantal levelling clips berekenen

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,1 / 10 - 3982 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »