Terug

Niet voor niet het meest gebruikte systeem van Nederland

Een zeer geliefd systeem bij professionals en dat is niet voor niets. Oersterke clips die niet vroegtijdig afbreken bij het fixeren van de keg. Ook het verwijderen van het Fix Plus ® systeem gaat moeiteloos.

Niet voor niet het meest gebruikte systeem van Nederland

Fix Plus ® Levelling Systeem

Het Levelling systeem van Fix Plus ® kan worden toegepast op zowel wanden als vloeren. De door ontwikkelde clips, en onverwoestbare keggen maken dit bij de experts een zeer geliefd systeem. Zowel het traditionele systeem met de clips en keggen, als het systeem met de clips en caps/doppen worden dagelijks toegepast door veel professionals. 

Het gebruik van het levelling systeem

Om het systeem goed toe te passen hebben wij een simpel stappenplan opgesteld. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe, en waar op gelet moet worden, bij het gebruik van een tegel levelling systeem. 

Bereken het aantal clips

Hoeveel clips heb ik nodig voor mijn tegelklus? Die vraag wordt ons dagelijks gesteld. Hiervoor hebben wij een eenvoudige tool ontwikkeld. Met deze tool geeft u de lengte en de breedte van uw tegels in, en de aantal vierkante meters. Vervolgens berekent de tool de aantal clips die u nodig heeft. 

Eenvoudig het aantal levelling clips berekenen

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9 / 10 - 2864 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »