Terug

Coba CGM 310 Voegmiddel Vloertegels

Coba CGM310 voegmiddel fijn vloertegels is geschikt voor het binnen- en buitenshuis voegen van lijmwerk van niet-zuigende tegels, (glas)mozaïek en natuursteen met een voegbreedte van 1 tot 10 mm.

Filters

Coba CGM 310 Voegmiddel Vloertegels

Coba CGM 310 Voegmiddel

Coba CGM310 is geschikt voor vloerverwarming, verhardt snel en is na verharding waterdicht en licht flexibel. Coba CGM310 is geschikt voor het voegen van tegelwerk in droge en natte ruimten. Coba CGM310 is niet geschikt voor tegelwerk direct gelegd in specie. Het grote voordeel van deze voeg is dat deze zeer smalle voegen aankan. De Coba CGM 310 is geschikt voor voegen vanaf 1 mm. 

Beperkt aantal kleuren

Coba CGM 310 voegmiddel is leverbaar in een beperkt aantal kleuren. Dit voegmiddel is leverbaar in 3 verschillende kleuren namelijk: 

Tevens zijn voor deze drie kleuren bijpassende siliconen kit verkrijgbaar. Hiermee maakt u uw tegelwerk een mooi geheel. 

Nabehandelen - droging

Het afbinden van Coba CGM310 is afhankelijk van de omgevingsomstandigheden, zoals temperatuur, vocht, ondergrond en type tegel. Normaliter is de voeg na 3 uur belastbaar. Een eventuele sluier kan na 24 uur met Coba ASP990 tegelreiniger verwijderd worden. Te snelle droging door tocht en directe zonnestraling voorkomen.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4401 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »