Terug

Tegelboormachines

Voor het maken van gaten in tegels zijn er veel mogelijkheden. Om de tegelzetter, monteur en klusser zo makkelijk mogelijk te maken zijn er tegelboormachines.

Filters

Tegelboormachines

Tegelboormachines 

Een tegelboormachine is een apparaat welke puur bedoeld is voor het maken van gaten in tegels.  Aangezien tegels steeds harder worden en het daarom lastiger wordt om in een tegel te boren zijn er tegelboormachines ontwikkeld. Er zijn eigenlijk twee grote verschillen wat betreft de machines. De meeste machines hebben een watertoevoer nodig om de boren te koelen. Dit heeft als voordeel dat de boren langer meegaan en het gat dat gemaakt wordt zuiverder is als bij het droogboren. Dit kan van pas komen als het gat in het zicht blijft. verder heeft Eibenstock een machine ontwikkeld waarbij droogboren gebruikt worden. Het droogboren van tegels werkt over het algemeen sneller en schoner. Wel moet er voor een goede afzuiging gezorgd worden. 

Accessoires voor de tegelboormachines

Bij de accessoires kunt u denken aan een luxere watertank of de geschikte tegelboren. De watertanks kunt u in deze categorie vinden. De geschikte boren worden middels een link bij de desbetreffende producten getoond. Zo blijft het overzichtelijk en stelt u zelf uw borenset samen. Om tot de juiste beslissing te komen is het raadzaam te kijken naar de te boren materialen. Ook de situatie waar u in boort is van belang. Uiteraard kunt u altijd contact op nemen met onze klantenservice. zodat wij samen kijken naar de geschikte tegelboormachine. 

Snelle levering vanuit ons magazijn

Bijna alle producten die u vind op onze website zijn producten die wij op voorraad hebben liggen in ons magazijn in Lelystad. Hierdoor kunnen wij een snelle levering garanderen. Een ander bijkomend voordeel is dat u bij twijfel altijd bij ons langs kunt komen. Zo kunt u uw nieuwe machine zien en voelen. Tevens geven wij u een eerlijk en duidelijk advies zodat wij samen kijken naar de geschikte tegelboormachine. 

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4553 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »