Terug

Coba CGM 310 Antracite 5 kg. Vloertegels Fijn

 • Coba CGM 310 Antracite 5 kg. Vloertegels Fijn
 • Coba CGM 310 Antracite 5 kg. Vloertegels Fijn
 • Coba CGM 310 Antracite 5 kg. Vloertegels Fijn

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden

 • Artikel: PH342254
 • EAN: 8718144030785
 • Op voorraad

CGM 310 Antracite 5 kg. Vloertegels Fijn

Aan verlanglijst toevoegen

Placeholder9,2

4510 Beoordelingen

Productomschrijving

Coba CGM 310 Antracite 5 kg. Vloertegels Fijn

Coba CGM310 voegmiddel fijn vloertegels is geschikt voor het binnen- en buitenshuis voegen van lijmwerk van niet-zuigende tegels, (glas)mozaïek en natuursteen met een voegbreedte van 1 tot 10 mm. Coba CGM310 is geschikt voor vloerverwarming, verhardt snel en is na verharding waterdicht en licht flexibel. Coba CGM310 is geschikt voor het voegen van tegelwerk in droge en natte ruimten. Coba CGM310 is niet geschikt voor tegelwerk direct gelegd in specie.

Speciale productkenmerken:

 • Ideaal voor niet zuigende tegels, glasmozaïek en natuursteen
 • Fijne voegstructuur
 • Zeer goed afsponsbaar
 • Snel verhardend en snel belastbaar
 • Geschikt voor vloerverwarming

Gebruiksaanwijzing

Voorbereiding ondergrond

De ondergrond moet schoon en droog zijn. Zetspecie en lijmresten moeten zorgvuldig verwijderd worden uit de voegen voor een goed resultaat. Coba voegmiddel fijn CGM310 pas aanbrengen als de zetspecie of lijm voldoende verhard is. Het tegeloppervlak vooraf goed reinigen.

Verwerking

Voeg bij 5 kg Coba voegmiddel fijn CGM310 ca. 1,4 liter schoon leidingwater. Voeg bij een zak van 20 kg Coba voegmiddel fijn CGM310 toe aan ca. 5,6 liter schoon leidingwater. Gebruik een schone en droge emmer. Meng 1 minuut intensief met een geschikte mortelmixer tot een homogene, klontvrije massa is ontstaan. Belangrijk: na 3 minuten nogmaals mengen. Coba voegmiddel fijn CGM310 in de voegen aanbrengen met een voegrubber of voegenspaan zodat deze geheel gevuld zijn. Afhankelijk van de zuiging van de ondergrond en tegel, dient een wachttijd in acht genomen te worden om het voegmiddel op te laten stijven in de voeg. De voegen nasponzen met een sponsbord op het moment dat de voeg niet meer kleeft aan de vinger. Hierbij spaarzaam water gebruiken en plasvorming in de voeg voorkomen, dit voorkomt kleurverschil. Na het afsponzen de voegen in de lengterichting nastrijken met een schone uitgewrongen spons, dit geeft de voeg zijn uiteindelijke oppervlaktetextuur. Verwerk aangemaakt voegmiddel altijd binnen 30 minuten. Verwerkingstemperatuur tussen 5°C en 25°C. Zet bij twijfel altijd een proefstuk op of neem contact op met onze afdeling technische adviezen. Reinig gereedschap direct na gebruik met (warm) water.

Verbruik

Het verbruik is afhankelijk van het formaat van de tegels en van de voegafmetingen: ca. 0,25 - 2 kg/m2.

Nabehandeling - Droging

Het afbinden van Coba voegmiddel fijn CGM310 is afhankelijk van de omgevingsomstandigheden, zoals temperatuur, vocht, ondergrond en type tegel. Normaliter is de voeg na 3 uur belastbaar. Een eventuele sluier kan na 24 uur met Coba tegelreiniger ASP990 verwijderd worden. Te snelle droging door tocht en directe zonnestraling voorkomen.

Overzicht Coba CGM 310 Antracite

LeveringsvormPoeder
KleurAntracite
Verwerkingstijd30 - 40 minuten
Voor voegbreedtes Van 1 tot 10 mm
Gewicht5 kg.
BeloopbaarNa c.a. 3 uur
Verwerkingstemperatuurtussen de 5 en 25 C
ClassificatieCG2WA volgens NEN EN 13888


 

Verzending en retour

Verzending en retour

Razendsnelle levering. Bestellingen op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst worden de zelfde dag verzonden. Retourneren van uw bestelling? Wij doen niet zo moeilijk.

Meer informatie

Verzendkosten overzicht

Reviews

Gebruikers beoordelingen 4 / 5Reviews:(1)

 • GN Door Gilian - 27-07-2020 06:56

  4 / 5

  Goed verwerkbaar. Korte droogtijd. Best geen grote oppervlakte in één keer voegen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Coba CGM 310 Antracite 5 kg. Vloertegels Fijn

  Coba CGM 310 Antracite 5 kg. Vloertegels Fijn

  20,89

  PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4517 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »