Tegel-Levelling

Tegel leveling Systeem gebruiken?

​Een Tegel levelling Systeem, ook wel nivelleer systeem genoemd voorkomt hoogte verschillen tussen vloer- en wandtegels. Het is de oplossing voor zakkende en niet gelijk liggende vloer- en wandtegels. Gebruik het bijvoorbeeld het Fix Plus Levelling Systeem voor een perfect vlakke tegelvloer of tegel wand.
Tijdens het leggen van een vloer of het betegelen van een wand, kan tijdens het droogproces van de tegellijm een krimp ontstaan. Dit kan verzakking en oneffenheden veroorzaken. Met het Fix Plus levelling systeem kunt u dit voorkomen, en krijgt u altijd een perfect vlak eindresultaat. Nu kan iedereen eenvoudig vlak tegels zetten!

​Welke tegel leveling systeem moet ik kiezen?

​In het assortiment hebben we verschillende tegel leveling systemen opgenomen. Elk met zijn eigen voordelen. Fixplus levelling, Raimondi RLS, of dat van Rubi, iedereen heeft hier zijn eigen voorkeur in. Heb je een kleiner budget? Kies dan voor het Lash leveling systeem. Het belangrijkste is het resultaat. Een super vlakke tegelvloer of tegelwand. Heb je moeite met het kiezen van het juiste leveling systeem? Neem contact op met de klantenservice. We helpen je graag verder.

​Waarom een tegel leveling systeem

Een tegel leveling systeem word met name gebruikt bij groot formaat tegels. Tegenwoordig worden tegels steeds groter. Het is dus best een uitdaging om deze goed en vlak aan te brengen. Als je in een badkamer gerectificeerde wandtegels moet plaatsen wil je geen opstaande randen in je tegelwerk. Srijklicht van inbouwspotjes verraden elke kleine oneffenheid. Dit voorkom je door een tegel leveling systeem toe te passen. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1639 reviews.