Terug

Nemo Grabo elektrische vacuümzuiger

Grabo Plus, pro en Ottovac zijn elektrische vacuümzuigers welke doormiddel van een accu wordt aangedreven. Zijn krachtige pomp en innovatieve ring zorgen ervoor dat de Grabo praktisch op elk oppervlak te gebruiken is.

Filters

Nemo Grabo elektrische vacuümzuiger

Grabo Plus & Pro Elektrische Vacuümzuiger

De Nemo Grabo Plus Vacuümzuiger is een volledig draagbare elektrische zuignap, bedoeld
om groot scala aan materialen op te tillen, te verplaatsen en te plaatsen. De Grabo zuigt zich moeiteloo vast aan bijvoorbeeld tegels en gipsplaten. Ook bij het verplaatsen van meubels of witgoed komt de Grabo goed van pas. 

Multi inzetbaar

De Grabo heeft een grijpkracht tot 170 kg en kan op bijna elk oppervlak worden bevestigd, zodat u er handiger mee om kunt gaan. De Grabo Plus maakt het werken sneller en veiliger dan ooit tevoren en minimaliseert het risico van schade aan kostbare materialen.

Grijp garantie

Elke Grabo is gemarkeerd met een serienummer en wordt afzonderlijk getest op druk en kracht voordat deze wordt verpakt. U kunt er dus van uit gaan dat als u de Grabo aanschaft deze 100% functioneert 

Traditionele zuignappen zijn alleen in staat om een ​​goede afdichting te creëren met vlakke, schone en luchtdichte oppervlakken zoals gladde tegels en glas. Dankzij de unieke afdichting ring van kan de Grabo echter hechten aan ruwe, geëtste oppervlakken.
De maximale oppervlakteruwheid waaraan Grabo kan hechten, hangt af van de exacte ruwheid van het materiaal en is over het algemeen beperkt tot een amplitude van ongeveer 2,5 mm. Dankzij deze mogelijkheid kan de Grabo een afdichting creëren met de meeste tegels, straatstenen en bouwmaterialen met een licht gestructureerd profiel.

Poreuze oppervlaktes

Een poreus oppervlak is elk oppervlak waar lucht doorheen kan stromen. Veel materialen zijn in verschillende mate poreus. De meest voorkomende poreuze bouwmaterialen zijn: hout, beton, steen, gipsplaten. Standaard zuignappen kunnen poreuze materialen niet langer dan een paar seconden vasthouden, zelfs als het oppervlak vlak genoeg is om een ​​afdichting te creëren. Een vacuümholte bovenop een poreus materiaal zal snel bezwijken als lucht door het materiaal sijpelt.
Grabo overwint dit en zorgt voor een veilige hechting aan deze materialen door constant een groot volume lucht uit te pompen met een snelheid die groter is dan de diffusiesnelheid van lucht door het oppervlak.
De fysica achter de berekening van stroomsnelheden door verschillende materialen is zowel complex als interessant. De stroomsnelheid die Grabo nodig heeft om een ​​sterke vacuümafdichting tegen een poreus oppervlak te behouden, wordt over het algemeen beschreven door een formule van de algemene wet van Murray. Het debiet wordt dan vermenigvuldigd met het oppervlak onder de afdichting voor een bepaald drukverschil, wat resulteert in het debiet en het benodigde vermogen van de interne elektrische pomp van Grabo.

Interessante techniek 

Hoe interessant de techniek ook is, gebruikers van Grabo hoeven zich geen zorgen te maken over de wetenschap. Het enige dat u hoeft te weten, is dat de Grabo is ontworpen om goed te werken op enkele van de meest voorkomende poreuze materialen in de industrie.

Grabo Ottovac

Grabo blijft door innoveren en ontwikkelen. De Grabo Ottovac is in 2022 gelanceerd en met open armen ontvangen. De Ottovac is een elektrische zuignap in het formaat die we kennen van de "standaard" zuignappen. Dit maakt de zuignap uiterst hanteerbaar en licht in gebruik. Tot tegenstelling tot de Grabo Pro en Grabo Plus is deze zuignap met name geschikt voor gladde oppervlakten. De Ottovac kan een gewicht dragen tot 100 kg. 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4401 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »