Weergave:


Bezig met laden...

Equal Leveling systeem voor tegels

​Dit leveling systeem is net even anders dan de meeste leveling systemen met een clip en een keg. Het verschil zit in de keg. Deze wordt al het ware om de clip heen gefixeerd door zijn unieke opening in het midden. Door dat de keg aan twee zijden van de clip wordt geschoven heb je een optimale verdeling over de tegel. De keg is makkelijk zonder tang om de clip heen te schuiven en dit zelfs bij groot formaat tegels. 

​Equal leveling systeem producten

​Het equal leveling systeem bestaat slechts uit 3 producten. Twee verschillende clips en één universeel toepasbare keg. De "standaard"  clip is geschikt voor tegels met een dikte van 3 t/m 13 mm en de "plus" clip kan tegels van 6 t/m 14 mm aan. Voor elke gangbare tegel is er dus een geschikte clip te vinden. Het zogenaamde ankertje aan de voet van beide clips zorgt er voor dat na het fixeren van de keg het geheel goed op zijn plaats te houden. 

​Leveling systeem met één voegbreedte. 1,5 mm.

​Wat misschien een nadeel is aan het leveling systeem is dat de clips maar in één voegbreedte verkrijgbaar is. Dit is op te lossen door met tegelkruisjes te werken. Dit is een extra handeling maar in sommige gevallen is dit de oplossing. Het voetje van de clips is breed genoeg om voegen te creëren van 5mm. Dit komt haast niet meer voor aangezien men de tegels gelegd wil hebben met een zo'n klein mogelijke voeg. 

Wanneer kies ik dit systeem? 

Heb je een klein budget en wil je toch een mooie vlakke tegelvloer of heb je gerectificeerde wandtegels die je in de badkamer moet verwerken? Dit is een uitstekend leveling systeem voor een gunstige prijs. Ook laat dit systeem zich makkelijk verwerken en het is snel aan te leren. Dus ben je een Doe-Het-Zelver en heb je geen behoefte om te veel geld uit te geven aan een leveling systeem kun je met een gerust hart dit tegel leveling systeem aanschaffen. 
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1776 reviews.