Terug

Let op! Aangepaste lever- en bezorgtijden tijdens de Paasdagen »

Rubi CPA ø 350 SUPERPRO Diamantschijf

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, Vandaag verzonden

  • Artikel: 30931
  • EAN: 8413797309317
  • Op voorraad

Het RUBI CPA zaagblad is speciaal ontworpen voor het zagen van harde materialen zoals graniet, composiet, leisteen, enz.

132,90160,81Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

Placeholder9,2

4559 Beoordelingen

Productomschrijving

Rubi CPA ø 350 SUPERPRO Diamantschijf

Het CPA zaagblad van RUBI is ideaal voor het recht en in verstek zagen van tegels, composiet en andere  materialen die extreem hard zijn tot een dikte van 25 mm. Het RUBI CPA diamantblad combineert verschillende metalen in de diamantrand samen met een van zeer hoge en fijne kwaliteit diamant. Dit zorgt ervoor dat dit diamantblad een zeer fijne zaagsnede maakt. 

  • Zaagblad aanbevolen voor harde materialen zoals graniet, rustiek gres, klinkers, vuurvaste tegels
  • Voor de beste afwerking. Voor het (verstek)zagen van keramische tegels en andere steensoorten met een dikte tot 25 mm.

Specificaties

Specificaties voor: Rubi CPA ø 350 SUPERPRO Diamantschijf

  • Toepassing Tegels en natuursteen
  • Nat zagen Ja
  • Droog zagen Nee
  • Diameter ø 350 mm
  • Segment hoogte 10 mm
  • Bekijk alle specificaties
  • Segment dikte 2,6 mm
  • Asgat 25,4 mm

Verzending en retour

Verzending en retour

Razendsnelle levering. Bestellingen op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst worden de zelfde dag verzonden. Retourneren van uw bestelling? Wij doen niet zo moeilijk.

Meer informatie

Verzendkosten overzicht

Media

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Rubi CPA ø 350 SUPERPRO Diamantschijf

    Rubi CPA ø 350 SUPERPRO Diamantschijf

    160,81 144,73

    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4553 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »