Terug

Rubi

Filters

Rubi

Rubi Tegelgereedschap

Rubi is het merk als het gaat om tegelgereedschap. Het enorme assortiment biedt zowel de professional als doe-het-zelver alle benodigdheden om een tegelklus te klaren. Of het nu gaat om het aanbrengen van kleine tegels, of de grote formaten, Rubi heeft er beslist een oplossing voor. Het merk Rubi is groot geworden door het uitvinden van de tegelsnijder die we in de hedendaagse vorm kennen en heeft in de loop van de jaren het assortiment uitgebreid met een tal van handige tegelgereedschappen. 

Tegelsnijders van Rubi

Met name de tegelsnijders van Rubi is een geliefd stuk gereedschap. Dat is niet voor niets aangezien de tegelsnijders enorm zijn door ontwikkeld. Tegels worden continu verbeterd en veranderd waardoor de tegelsnijders mee evolueren. Daar waar in het verleden enkel klein formaat tegels gesneden werden zijn de tegels in formaat toegenomen. Rubi houdt deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en past hier de tegelsnijders aan waar nodig. Met de komst van de zogenaamde slab tegels loopt Rubi voorop met allerlei gereedschappen om deze op een verantwoorde manier aan te brengen. Grote robuuste werktafels, transport systemen, en snijders voor deze materialen vind u in het tegelgereedschap assortiment van Rubi. Ook voor de kleinere tegels heeft Rubi een uitstekend assortiment. De handzame basis tegelsnijders zijn een uitkomst voor kleinformaat tegels en in ruimtes waar ruimte beperkt is. 

Categorie Rubi tegelsnijders

Rubi Tegelzaagmachines

Voor het zagen van tegels en natuursteen vindt u in het assortiment van Rubi altijd een passende oplossing. De tegelzaagmachines zijn in verschillende maten en uitvoeringen beschikbaar. Voor een robuuste zaagtafel heeft Rubi een mooie reeks aan machines ontwikkeld. Hiermee word het materiaal op de zaagmachine geplaatst en met een mobile kop, waar het diamantblad in is gemonteerd, door het te zagen materiaal gehaald. Door de toevoer van water maakt u perfecte snedes en wordt het splinteren tot het minimum beperkt. Voor kleinere klussen heeft Rubi een aantal handzame zaagtafels ontwikkeld. Deze werken met een vast diamantblad die van onder het werkblad komt. Dit heeft als voordeel dat hoeken in een keer uit het materiaal gezaagd kunnen worden zonder hier een extra handeling voor moet worden gedaan. Deze zaagtafels zijn eenvoudig in een hoek van 45 graden te zetten waardoor verstek tegels maken een eenvoudige en veilige klus wordt. Voor de grotere formaten gebruikt u de zaagmachines met een geleider rail. Door de machine op de geleider rail te plaatsen kan eenvoudig een kaarsrechte snede in het materiaal gemaakt worden. De meeste machines in deze soort hebben een aansluiting voor een stofzuiger waardoor het stof dat vrijkomt tijdens het zagen tot een minimum gereduceerd wordt. Beter voor de gezondheid, en het houdt uw werkplek schoon. 

Categorie Rubi tegelsnijders

 

 

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4553 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »