Terug

Coba ARM 610 Reparatiemortel Alpha- en Anhydrietvloeren 25 kg

 • Coba ARM 610 Reparatiemortel Alpha- en Anhydrietvloeren 25 kg

Levertijd op aanvraag

 • Artikel: PHARM610
 • EAN: 8718144030396
 • In bestelling

ARM 610 Reparatiemortel Alpha- en Anhydrietvloeren 25 kg

Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

Placeholder9,2

4609 Beoordelingen

Productomschrijving

Coba ARM 610 Reparatiemortel Alpha- en Anhydrietvloeren 25 kg

Speciale productkenmerken:

• Voor calciumsulfaatgebonden ondergronden
• Toepasbaar op “verse” gietdekvloeren
• Snel verhardend
• Goed vullend vermogen
• Krimp- en spanningsarm

Verbruik Coba ARM 610

Het verbruik is afhankelijk van de laagdikte c.q. de vlakheid van de ondergrond. 25 kg Coba reparatiemortel ARM610 levert ca. 20 liter specie op.

Toepassingsgebied

Coba reparatiemortel ARM610 is geschikt voor het binnenshuis repareren van calciumsulfaatgebonden ondergronden, zoals anhydrietvloeren en vloeren op basis van alpha-halfhydraat. Coba reparatiemortel ARM610 is toepasbaar op verse gietdekvloeren en speciaal geschikt voor het repareren lekgaatjes, leidingsleuven en andere kleine beschadigingen. Coba reparatiemortel ARM610 is snelverhardend en heeft een goed vullend vermogen. Coba reparatiemortel ARM610 is krimp- en spanningsarm en goed verwerkbaar. Indien noodzakelijk egaliseren met Coba egalisatiemortel ALM500. Coba reparatiemortel ARM610 is niet geschikt voor reparaties van vloeren in blijvend natte ruimtes en buiten- en onderwatertoepassingen.

Gebruiksaanwijzing

Voorbereiding ondergrond

De ondergrond moet schoon, droog, draagkrachtig, scheurvrij, stabiel en ontdaan zijn van alle stoffen die de hechting nadelig kunnen beïnvloeden. Zwakke toplagen en/of een eventueel aanwezige calciumcarbonaathuid door middel van schuren/borstelen/frezen verwijderen. Ondergrond grondig stofzuigen. Zandende en sterk absorberende ondergronden altijd voorstrijken met Coba voorstrijkmiddel DPM800 of Coba voorstrijkmiddel DPM820. Calciumsulfaatvloeren incl. reparaties mogen max. 0,5% – 1% restvocht (afhankelijk van de gekozen vloerafwerking) bevatten op het moment van verlijming.

Verwerking

Voeg 25 kg Coba reparatiemortel ARM610 toe aan 7,5 – 8,0 liter schoon leidingwater. Gebruik een schone en droge mengemmer. Meng 1 minuut intensief met een geschikte mortelmixer tot een homogene, klontvrije massa is ontstaan. Breng de Coba reparatiemortel ARM610 aan met plamuurmes of vlakspaan. Het oppervlak van het gerepareerde gedeelte na het aantrekken desgewenst glad afwerken met een vochtige spons. Na droging eventueel licht naschuren voor een optimaal glad oppervlak. Voorkom overschrijding van de open tijd, verwerk aangemaakte reparatiemortel binnen 60 minuten. Nadat het materiaal begint te binden niet opnieuw water toevoegen. Verwerkingstemperatuur tussen 5°C en 25°C. Zet bij twijfel altijd een proefstuk op of neem contact op met onze afdeling technische adviezen. Reinig gereedschap direct na gebruik met (warm) water.

Overzicht Coba ARM610 25 kg.

LeveringsvormPoeder
KleurBeige
Verwerkingstijdc.a. 60 minuten
Druksterkte (na droging)Ca. 30 N/mm2
BeloopbaarNa ca. 2 uur
VerwerkingstemperatuurTussen 5°C en + 25°C* 

* ondergrond- en omgevingstemperatuur

Verzending en retour

Verzending en retour

Razendsnelle levering. Bestellingen op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst worden de zelfde dag verzonden. Retourneren van uw bestelling? Wij doen niet zo moeilijk.

Meer informatie

Verzendkosten overzicht

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Coba ARM 610 Reparatiemortel Alpha- en Anhydrietvloeren 25 kg

  Coba ARM 610 Reparatiemortel Alpha- en Anhydrietvloeren 25 kg

  57,60

  PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4609 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »