Menu
EUR
BIHUI uitgelicht!

BIHUI uitgelicht!

Door: Michelle van Dijk Reacties: 0

BIHUI is onlangs als nieuw merk toegevoegd aan ons uitgebreide assortiment aan gereedschappen. BIHUI is gespecialiseerd in het ontwerpen van kwalitatieve en innovatieve gereedschappen voor de professionele tegelzetter. Er wordt gekeken naar de wensen en behoeften van de tegelzetter en hier wordt zo goed mogelijk op ingespeeld. Wij zijn enorm enthousiast over het merk en delen daarom graag enkele producten met u.

BIHUI Levelling Systemen

BIHUI biedt onder andere verschillende levelling systemen. Het T-Spin Levelling System is een alles-in-één oplossing, die ontworpen is om perfect vlakke en gelijkmatig tegelwerk te realiseren. Met een dikte van 1,5 mm zijn deze clips ideaal om tegels met een gemiddelde tot grote dikte te nivelleren. Daarnaast biedt BIHUI het Spin Levelling Systeem, bestaande uit clips en herbruikbare caps. De clips van 1 mm, 1,5 mm of 3 mm fungeren als afstandhouders en zorgen voor een gelijkmatige voegbreedte. Met behulp van de caps brengt u de tegels op een gelijk niveau zonder oneffenheden, waardoor een strak en professioneel eindresultaat ontstaat. Het BIHUI Spin Levelling Systeem is geschikt voor tegels van 2 t/m 18 mm. Om eventuele krassen op uw tegelwerk te vermijden kunt u gebruik maken van een anti scratch plaatje, welke tussen de tegel en het levelling systeem geplaatst wordt.

Het BIHUI Base Levelling Systeem is al beschikbaar vanaf een voegbreedte van 0,5 mm. Dit levelling systeem werkt met clips, keggen en een speciale fixeer tang. Door het gebruik van de fixeer tang is dit levelling systeem uitermate geschikt voor grotere tegels, omdat hierdoor meer kracht kan worden uitgeoefend. De clips zijn verkrijgbaar in verschillende voegbreedtes: 0,5 mm, 1 mm, 1,5 mm, 2 mm en 3 mm. De clips worden vervolgens vastgezet met de keggen, welke de tegels op hun plaats houden tijdens het installatieproces. Met de speciale tang worden de keggen moeiteloos gefixeerd, waardoor de tegels op gelijke hoogte komen te liggen. Het BIHUI Base Levelling Systeem is geschikt voor tegels van 3 t/m 18 mm.

BIHUI Zuignappen

BIHUI heeft verschillende (elektrische) zuignappen en correctiesystemen in het assortiment. De reguliere zuignappen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten met een bijbehorend hefvermogen. Een tegelzuignap is onmisbaar voor de professionele tegelzetter en mag dan ook niet ontbreken in uw verzameling aan gereedschappen. Een zuignap die wij graag uitlichten is de BIHUI Elektrische Zuignap BB8 200mm: een zuignap voorzien van een ingebouwde drukmeter, waarmee de zuigkracht nauwkeurig kan worden afgestemd op het gewicht van de te dragen tegels. De zuignap is daarnaast uitgerust met een elektrische motor, welke de zuigkracht vergroot. Deze handige tool is voorzien van een anti-slip kunststof handgreep en heeft een handmatig hefvermogen van 110 kg en een elektrisch hefvermogen van 140 kg.

Naast de reguliere tegelzuignappen hebben wij ook het BIHUI Tegel Correctie Systeem Select in ons assortiment. Dit is een slimme oplossing voor het corrigeren van voegbreedtes, met name bij grootformaat tegels en slabs. Met behulp van dit systeem, voorzien van twee stuks vacuümzuignappen van 150 mm, kunnen voegen tussen tegels eenvoudig en nauwkeurig worden aangepast. Het correctiesysteem heeft een bereik van 0,5 mm tot 40 mm en het tegelniveau kan worden aangepast met behulp van twee knoppen.

Een gereedschap wat ook absoluut niet mag ontbreken in uw verzameling is de BIHUI Tile Beater Select Elektrisch 21V. De tile beater wordt geleverd met twee accu's, waardoor u altijd voldoende stroom heeft om door te werken. Door de BIHUI Tile Beater Select te gebruiken, kunt u gemakkelijk tegels plaatsen en aandrukken. De tegels kunnen worden verplaatst door de zuignap met een hefvermogen van 35 kg en kunnen vervolgens worden aangetrild met de trilfunctie van het apparaat. Door deze trillingen komen uw tegels voller in de tegellijm komen te liggen, voor een extra strak en professioneel eindresultaat.

BIHUI Tegelsnijders

BIHUI heeft verschillende soorten tegelsnijders beschikbaar voor de professionele tegelzetter. De BIHUI Tegelsnijders TCC zijn voorzien van een basis, welke uit één stuk gegoten aluminium bestaat. De enkele geleiderrail met ingebouwd kogellagersysteem en de meegeleverde verlengstukken maken het verwerken van grote tegels gemakkelijk. Deze tegelsnijders zijn voorzien van een ergonomische softgrip handgreep en zijn beschikbaar in een snijlengte van 900 mm, 1200 mm of 1650 mm.

De BIHUI Tegelsnijders C-Lion TCB zijn geschikt voor alle soorten keramiek, waaronder wandtegels, gepolijste tegels en geglazuurde tegels. De tegelsnijders uit deze range zijn voorzien van een anti-rotatie handgreep voor het wisselen van snijwieltjes van 6 tot 22 mm. Deze tegelsnijder hebben een breekkracht van maar liefst 800 kg voor bediening met één hand en zijn beschikbaar in de snijlengtes 800 mm, 1000 mm en 1200 mm.

 

Ten slotte heeft BIHUI de PRO TCM Tegelsnijders om tegels tot 16 mm moeiteloos te snijden. Deze tegelsnijders zijn geschikt voor de professionele tegelzetter, maar zijn ook populair onder de doe-het-zelvers. De tegelsnijders worden omschreven als stabiel en duurzaam, uitgerust met een stalen bodemplaat en geleidstang. Hierdoor wordt eventuele buiging voorkomen, zelfs bij de meest zware klussen. Het geavanceerde kogellagersysteem zorgt voor een soepele glijbeweging bij elke snede en met behulp van de geïntegreerde lineaal (met dubbele schaalverdeling) kunnen de meest precieze metingen worden uitgevoerd. De PRO TCM Tegelsnijders zijn verkrijgbaar in verschillende snijlengtes: 700 mm, 900 mm, 1200 mm en 1650 mm.

BIHUI Assortiment

Hierboven worden enkele belangrijke productcategorieën van BIHUI uitgelicht. Echter is het assortiment van BIHUI te groot om dit in een enkel blog-bericht te behandelen. Zo heeft BIHUI bijvoorbeeld ook stofzuigers en zelfs mortel- en egaline mixers in het assortiment. BIHUI is een mooie aanvulling op ons aanbod aan producten en het assortiment wordt dan ook continu aangevuld. Bent u op zoek naar gereedschappen voor de professionele tegelzetter? Kijk dan vooral naar het aanbod van BIHUI: kwalitatief en eerlijk geprijsd.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »