Weergave:


Bezig met laden...

Badkamer waterdicht maken.

Je badkamer waterdicht maken met Coba ASP 900 afdichtcoat, en Coba ASP 910 kimband.
Gebruik Coba ASP 900 en Coba ASP in combinatie voor de horizontale en vertikale hoekaansluitingen van uw badkamer om deze 100% waterdicht te maken.

Lekkage voorkomen maak je badkamer waterdicht.

Kimband aanbrengen in je badkamer is zeker één van de belangrijkste elementen voor je begint met het tegelwerk. Het afdichten voorkomt het doorlekken van vocht in de hoeken van je badkamer en maakt je badkamer waterdicht. Ook rondom een vloerdrain met flens is het raadzaam de kimband en kimpasta aan te brengen. Dit om een extra zekerheid in te bouwen. Met de kimpasta en kimband voorkom je lekkage in je badkamer en maak je de badkamer waterdicht.

​Badkamer waterdicht maken met Coba. 

​Je badkamer waterdicht maken doe je niet alleen door de inwendige hoeken af te kitten. De kitnaden voorkomen in eerste instantie dat het water onder het tegelwerk kan komen. Goed afkitten van een badkamer is van levensbelang. Een kitnaad kan in der jaren slijten en zelfs loslaten. Dit gebeurd langzaam en ontsnap daarom makkelijk aan je aandacht. Je badkamer waterdicht maken doe je daarom met kimband en kimpasta. Nadat de badkamer waterdicht is gemaakt met kimband en kimpasta kun je gebruik maken van de siliconen kit van Coba. De sluit mooi aan bij de voegkleuren van Coba.  Haal de complete set in huis om je badkamer waterdicht te maken. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1776 reviews.