Terug

Distar

Filters

Distar

Distar Diamant Gereedschap

Distar is de grootste producent van diamantgereedschappen in Oost-Europa. Tienduizenden vakmensen maken dagelijks gebruik van het Distar-gereedschap. Distar is een gezamenlijk Oekraïens-Italiaans bedrijf, opgericht in 1994 door een team van gelijkgestemde mensen.

Het begon allemaal met zaagbladen voor keramische fabrieken in Italië. De ervaring die we opdeden, werd gebruikt om de productie van gereedschappen voor de bouw- en steenverwerkingssector te starten. Met de betrokkenheid van ambitieuze specialisten en regelmatige investeringen van meer dan 1 miljoen euro per jaar, zijn we uitgegroeid tot een groot en succesvol productiebedrijf.

Innovaties in diamantgereedschap

Distar weet dat om een leider te blijven, je niet alleen vooruit moet gaan - je moet het tempo van de hele industrie bepalen. De belangrijkste behoefte van vakmensen is om werk snel, veilig en tegen minimale kosten uit te voeren. Dit heeft de hoogste prioriteit bij de ontwikkeling van nieuwe innovatieve producten. Elk jaar produceert ons bedrijf meer dan 30 geavanceerde producten die niet alleen nieuw zijn voor ons bedrijf, maar ook voor de markt als geheel.

Distar medewerkers 

distar-medewerkers

Bij de productie zijn meer dan 250 hooggekwalificeerde specialisten betrokken. Ongeveer 50 medewerkers van het Distar team werken in hun eigen verkoop- en logistieke centra om producten snel en op tijd bij de klant te kunnen leveren. Het bedrijf groeit en ontwikkelt zich dankzij een sterk en ambitieus team van professionals. Distar heeft de beste specialisten in de branche in dienst.

Distar is trots dat ze de afgelopen 28 jaar de grootste producent van diamantgereedschappen in Oost-Europa zijn geworden. De toewijding aan innovatie en onze focus op het voldoen aan de behoeften van vakmensen hebben geholpen om voortdurend voorop te lopen in de industrie.

Of het nu gaat om het zagen van keramische tegels, het bewerken van steen of de constructie-industrie, Distar-gereedschap is ontworpen om vakmensen te ondersteunen bij hun dagelijkse taken en hen in staat te stellen het beste resultaat te behalen

 

 

 

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4526 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »