Terug

Word Een Tegelzetters Meester: Ontdek de Kracht van Tenax

Word Een Tegelzetters Meester: Ontdek de Kracht van Tenax

Tenax Solido is een krachtige tweecomponentenlijm die speciaal is ontworpen voor het lijmen, repareren en vullen van materialen zoals graniet, marmer, marmercomposiet en keramiek. Deze veelzijdige lijm is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en biedt sterke en duurzame hechting.

Tenax Solido: De Ultieme Lijmoplossing voor Graniet, Marmer en Meer

Tenax Solido is een krachtige tweecomponentenlijm die speciaal is ontworpen voor het lijmen, repareren en vullen van materialen zoals graniet, marmer, marmercomposiet en keramiek. Deze veelzijdige lijm is ideaal voor verstek tegels voegen en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Het vinden van de juiste lijm voor materialen zoals graniet, marmer, keramiek en marmercomposiet kan een uitdaging zijn. Gelukkig is er een oplossing die speciaal is ontworpen voor dit doel: Tenax Solido. In deze blogpost gaan we dieper in op wat Tenax Solido te bieden heeft en hoe het je kan helpen bij verschillende projecten. 

Krachtige Eigenschappen van Tenax Solido

Tenax Solido is een tweecomponentenlijm die zich onderscheidt door zijn veelzijdigheid en uitstekende prestaties. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken:

  • Lijmen, Repareren en Vullen: Of je nu materialen wilt lijmen, repareren of vullen, Tenax Solido biedt een sterke en duurzame hechting.

  • Geschikt voor Verschillende Materialen: Dit product is ideaal voor graniet, marmer, marmercomposiet, keramiek en vergelijkbare materialen.

  • Verstek Tegels Voegen: Een van de indrukwekkende toepassingen van Tenax Solido is het voegen van in verstek gezaagd tegelwerk. Hiermee kun je perfecte uitwendige hoeken creëren voor een professionele afwerking.

  • Polijstbaar en Schuurbaar: Na uitharding heeft Tenax Solido een glanzende afwerking en kan het worden gepolijst en geschuurd voor een naadloos resultaat.

  • Geschikt voor Binnen en Buiten: Of je nu een binnentoepassing of een buitentoepassing hebt, Tenax Solido kan beide aan.

Te gebruiken met de Akemi kleurpasta!

Tenax Solido is een krachtige tweecomponentenlijm die speciaal is ontworpen voor het lijmen, repareren en vullen van materialen zoals graniet, marmer, marmercomposiet en keramiek. Wat deze lijm echt opmerkelijk maakt, is zijn aanpassingsvermogen met Akemi kleurpasta. Met behulp van Akemi kleurpasta kun je Tenax Solido precies op kleur krijgen voor een perfecte match met je project. Of je nu een specifieke tint wilt bereiken of een naadloze afwerking wilt creëren, met deze combinatie kun je het bereiken.

Kleuren:

Conclusie

Tenax Solido is een veelzijdige en krachtige tweecomponentenlijm die ideaal is voor verschillende toepassingen. Of je nu tegels in verstek wilt voegen of materialen wilt lijmen, repareren of vullen, dit product biedt duurzame en professionele resultaten. Met de toevoeging van Akemi kleurpasta kun je zelfs de kleur aanpassen voor een naadloze afwerking.

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4609 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »