Terug

Voegmiddel in bijna elke gewenste kleur

Voegmiddel in bijna elke gewenste kleur

Met de PCI Durapox Premium Multicolor is het mogelijk de perfecte voegkleur voor uw tegelwerk te maken. Door de grote verscheidenheid aan kleuren is er altijd een kleur die precies overeenkomt met het tegelwerk. De PCI Multicolor is in ruim 400 kleuren verkrijgbaar. Het mooiste is dat er ook een bijpassende siliconen kit verkrijgbaar.

Voegmiddel in bijna alle kleuren

Individualiteit speelt een belangrijke rol in ons leven. Geen standaardoplossingen, maar variatie. Zelfs in elk detail van onze woonruimtes. Een zeer bepalend element is de voeg. De kleur daarvan heeft veel invloed op de uitstraling van niet alleen de tegels, maar van de gehele ruimte.

PCI Durapox Premium Multicolor biedt bijna onbegrensde creativiteit. Een voegmortel in honderden kleuren - de juiste voegkleur voor elke tegel, een eigen ontwerp voor elke woonruimte. Deze uitgebreide kleurenkeuze is uniek op de markt - zoals de digitale kleurenscanner PCI Colorcatch Nano. Dit apparaat helpt eenvoudig en snel bij het kiezen van de juiste kleur. Het meet nauwkeurig de kleur van gladde, gestructureerde of gemêleerde oppervlakken en toont binnen enkele seconden passende kleurcombinaties. In combinatie met de PCI-app Multicolor biedt  individuele en mooie resultaten, voor individueel vormgegeven woonruimtes.

Voegkleur in je eigen smaak

Kookprofessionals brengen harmonie en verrassend smaakcomposities op het bord door het vakkundig combineren van ingrediënten en het raken van de fijnste nuances met kruiden. Net zoals kruiden smaken
een gerecht bepalen, heeft de voegkleur grote invloed op het effect van het tegelwerk en de totale inrichting van de ruimte. Met de Durapox Premium Multicolor van PCI vindt u altijd de juiste voegkleur. Kiest u uw voegkleur aan de hand van de tint van de geselecteerde tegel, of juist een contrasterend voegkleur. 

Kies de juiste voegkleur

Waaier voegmiddel kleurDe voegkleur heeft een grote invloed op de uitstraling van de tegel en dus van de ruimte waarin dit is aangebracht. Het uitgebreide kleurenpalet van de PCI Durapox Premium Multicolor vinden we voor elke tegel de juiste tint. Het resultaat is dat tegel en voeg gaan optisch samen en creëert u een persoonlijke touch. De veelzijdigheid aan kleuren openen een volledig nieuwe ontwerp-mogelijkheid. Zo zal het tegelwerk in een compleet nieuw licht komen staan. 

Siliconenkit op kleur

Maak het helemaal af met de juiste siliconenkit. Naast het voegmiddel is het ook mogelijk om de siliconen kit in precies de zelfde kleur te krijgen. Uiteraard is het ook mogelijk een contrasterende kleur te maken. Wat uw keuze ook is, u bepaalt voortaan de kleur van uw voeg en blijft het niet beperkt bij de "standaard" kleuren. 

Hoe werkt het nou precies? Deze vraag krijgen we uiteraard vaker. Daarom hebben wij voor deze vraag een speciale pagina gemaakt. Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft om voegmiddel en siliconenkit op kleur te bestellen. 

Voegmiddel kleur bestellen

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,1 / 10 - 3581 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »