Terug

Tegelprofielen voor een perfecte afwerking

Tegelprofielen voor een perfecte afwerking

Met de juiste tegelprofielen zorgt u voor een mooie afwerking van uw tegelwerk. Zorg bijvoorbeeld dat het tegelprofiel meekleurt met uw tegel of creëer juist een contrast. Met onze uiteenlopende profielen vindt u altijd een geschikt exemplaar!

Tegelprofielen Aluminium en RVS

In ons assortiment vindt u tegelprofielen van verschillende materialen: aluminium en RVS. De tegelprofielen zorgen voor een mooi en strak resultaat van uw tegelwerk. Onze tegelprofielen kunnen op praktisch elk soort tegelwerk worden toegepast, ook in natte ruimtes zoals badkamers.

Hieronder vindt u een greep uit onze collectie RVS profielen. Onze tegelprofielen sluiten aan op de huidige trends op het gebied van keukens, badkamers, etc. Zo bieden wij profielen die naadloos aansluiten op uw gouden of messing kranen en accessoires. Maar ook zwarte profielen voor een industriële look ontbreken niet in ons assortiment. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons assortiment.

Tegelprofiel RVS recht geborsteld rosé goud

Ook dit profiel geeft een luxe uitstraling aan uw tegelwerk. Dit RVS profiel in de kleur rosé goud is geborsteld afgewerkt. Dit zorgt voor een bescheiden touch aan uw badkamer, keuken of andere ruimte. Voor meer contrast kiest u de glanzende versie.

Tegelprofiel RVS recht geborsteld rosé goud »

Tegelprofiel RVS recht geborsteld zwart

Dit tegelprofiel geeft uw tegelwerk een stoere afwerking. Bij donkere tegels laat u het profiel meekleuren met uw tegelwerk en bij lichtere tegels zorgt het profiel juist voor een sterk contrast. Voor het creëren van een industriële look is dit profiel de perfecte keuze.

Tegelprofiel RVS recht geborsteld zwart »

Tegelprofiel RVS recht goud

Met dit tegelprofiel zorgt u voor een luxe afwerking van bijvoorbeeld uw badkamer. Laat het profiel meekleuren met uw tegelwerk of zorg juist voor een chique accent. Een goudkleurig tegelprofiel is ook erg mooi bij gouden accessoires: kranen, spiegels, etc.

Tegelprofiel RVS recht goud »

Het juiste formaat tegelprofiel kiezen

Het kan best lastig zijn om een geschikt tegelprofiel voor uw tegelwerk uit te kiezen. De kleur is vaak afhankelijk van uw smaak, maar wij kunnen wel helpen bij het bepalen van de juiste maat. De dikte van het benodigde tegelprofiel is namelijk afhankelijk van de dikte van uw tegels. Een tegelprofiel van 8 mm is geschikt voor tegels met een maximale dikte van 8 mm, een tegelprofiel van 11 mm is geschikt voor tegels met een maximale dikte van 11 mm, etc. Wanneer uw tegel iets minder dik is dan het tegelprofiel, wordt er iets meer lijm gebruikt tussen de tegel en het tegelprofiel.

Alle tegelprofielen in ons assortiment hebben een standaard lengte van 270 cm. Deze lengte kan eenvoudig worden ingekort met behulp van een ijzerzaag of doorslijpschijf. Laatstgenoemde schijven zijn gemakkelijk te monteren op iedere haakse slijper.

De juiste kleur tegelprofiel kiezen

Wanneer u twijfelt aan een bepaalde kleur tegelprofiel, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien u bijvoorbeeld graag van een korte video-opname van twee verschillende profielen, zodat u de kleuren goed met elkaar kunt vergelijken. Bent u bijvoorbeeld niet zeker over de keuze tussen de kleur wit of jasmijn of de afwerking goud of geborsteld goud? Neem dan vooral contact met ons op of kom gezellig langs in onze showroom.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4609 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »