Terug

Onze nieuwe webwinkel is live!

Onze nieuwe webwinkel is live!

Met trots presenteren wij onze nieuwe webwinkel!

Vernieuwd design, uitgebreid assortiment en gemakkelijk zoeken. 

Met onze vernieuwde webwinkel is winkelen nu nóg gemakkelijker en leuker. Door middel van een nieuwe product- en menu-indeling kunt u producten voortaan moeiteloos vinden: zowel via het uitgebreide menu als via de zoekbalk. Daarnaast proberen wij u met behulp van de nieuwe homepage op het hoogte te stellen van lopende acties, de best verkochte artikelen en artikelen die onlangs zijn toegevoegd aan ons assortiment.

Nieuw!

Om u zo goed mogelijk te assisteren in het maken van de beste productkeuze, hebben wij een overzicht samengesteld met producten die worden aangeraden door de vakman. Hierin wordt een greep van producten uit ons assortiment getoond, welke veelal door vakmannen en -vrouwen worden gebruikt. Echter is geen enkele klus hetzelfde en daarom staan wij u ook nog altijd graag telefonisch te woord voor persoonlijk advies.

Tips Tegelzetten

Een extra stukje service proberen wij te bieden door het geven van tips. Omdat het soms lastig kan zijn om in te schatten hoe verschillende producten kunnen worden toegepast, maken wij regelmatig instructievideo's en stappenplannen. Deze tips, al dan niet ondersteund met een video, worden verwerkt in blogposts.

Wilt u altijd op de hoogte worden gesteld van de nieuwste tips? Schrijf u dan direct in voor de nieuwsbrief!

En nu?

Ondanks het feit dat onze webwinkel nu live is, gaan wij achter de schermen uiteraard verder. Om uw ervaring in onze webwinkel zo goed mogelijk te laten verlopen, proberen wij continu alle processen te verbeteren. Mocht u speciale wensen of tips hebben, laat het ons gerust weten!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4609 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »