Terug

Fix-A-Floor: Drill & Fill

Fix-A-Floor: Drill & Fill

Loszittende of hol klinkende tegels kunnen erg vervelend zijn. En aangezien het vernieuwen van tegelwerk een tijdsintensieve en specialistische klus is, wordt vaak naar een makkelijkere oplossing gezocht.

Loszittende of hol klinkende tegels kunnen erg vervelend zijn. En aangezien het vernieuwen van tegelwerk een tijdsintensieve en specialistische klus is, wordt vaak naar een makkelijkere oplossing gezocht.

Met de innovatieve oplossing van Fix-A-Floor lost u dergelijke problemen gemakkelijk op! Fix-A-Floor is een eenvoudig te gebruiken reparatiemiddel en is ontworpen op loszittende tegels te herstellen. De zeer sterk hechtende injectielijm kan gebruikt worden voor het vastzetten van losse en holle tegels, marmer, natuursteen en houten vloeren. Fix-A-Floor is de simpele "doe het zelf"-oplossing, die snel, gemakkelijk en betaalbaar is.

Hoe werkt Fix-A-Floor

Fix-A-Floor is dé oplossing voor hol klinkende en loszittende tegels. Het product kan middels onderstaande stappen worden toegepast.

  1. Lokaliseren
    Lokaliseer de losse of holle probleemgebieden door te tikken met een klein hamertje of iets dergelijks om te luisteren naar de holle plekken. Markeer de gehele omtrek van het probleemgebied met krijt of tape.

  2. Boren
    Gebruik een steenboor en boor één of twee gaten aan elke kant van de “losse” tegel. Probeer hierbij niet de tegels zelf te raken. Grotere gaten maken het vullen met de injectielijm makkelijker. Boor recht naar beneden in de voeg. Niet boren in de ondervloer!
     
  3. Stofzuigen
    Stofzuig elk gat om het losse stof en vuil te verwijderen. Bij voorkeur met een zuigslang om maximale zuigkracht te krijgen over elk gat. Lichtjes kloppen met een rubberen hamer kan helpen om het vuil los te tikken. Dit voor betere resultaten.
     
  4. Snijden
    Plaats de Fix-A-Floor tip in het boorgat en snij deze op maat voor een goede pasvorm. Snij de tip zo af dat het niet rust op de ondervloer. Dit bevorderd een goede doorstroming. Snij met een scherp mes de Fix-A-Floor tube open en schroef de tip op de tube.

  5. Plaatsen
    Plaats de tube in een kitspuit en plaats deze in een boorgat. Knijp langzaam de injectielijm in het gat. Als men merkt dat de injectielijm niet begint te stromen, neem dan het volgende boorgat. Wees voorzichtig met het verplaatsen, plaats eventueel uw vinger op de tip tijdens het verplaatsen. De gaten goed vullen om een volledige dekking te garanderen. 
     
  6. Voegen & Afnemen
    De voeg kan opnieuw worden aangebracht. Neem een emmer water en spons om de overtollige injectielijm te verwijderen indien nodig. Daarna minimaal 24 uur laten uitharden. U kunt de geboorde gaten weer dicht voegen.

Het gehele stappenplan, inclusief afbeeldingen, vindt u op de website van Fix-A-Floor.

Nieuw! Syringe Injector

Voor het injecteren van dunne voegen is een speciale injectienaald beschikbaar. Deze naald kan eenvoudig gevuld worden met Fix-A-Floor, waarna kleien boorgaten geïnjecteerd kunnen worden.

Naast de reguliere injectienaald is onlangs de Syringe Injector toegevoegd aan ons assortiment. Met deze injector wordt het mogelijk om, zonder de vloeistof uit de tube te halen, Fix-A-Floor in dunne voegen te injecteren. Het innovatieve systeem bestaat uit een adapter met een stompe injectienaald. De injectienaald kan gemakkelijk via de adapter op de tube Fix-A-Floor gemonteerd worden. Na gebruik kan de adapter worden afgesloten met een dop, zodat er niets verloren hoeft te gaan.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4609 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »