Terug

De Grabo Pro en Grabo Plus: Revolutionaire Elektrische Vacuümzuigers

De Grabo Pro en Grabo Plus: Revolutionaire Elektrische Vacuümzuigers

De Grabo Pro en Grabo Plus zijn baanbrekende elektrische vacuümzuigers die dienst doen als krachtige zuignappen. Ze hebben een ongeëvenaarde zuigkracht tot 170 kg en kunnen zich vastzuigen aan een breed scala van oppervlakken, zelfs ruwe of oneffen.

In de gereedschapswereld zijn er opvallende nieuwkomers: de Grabo Pro en Grabo Plus. Dit zijn 's werelds eerste volledig elektrische vacuümzuigers die als sterke zuignappen fungeren. Deze indrukwekkende apparaten zijn ontworpen om een breed scala aan oppervlakken te hanteren en hebben een ongekende zuigkracht tot wel 170 kg, afhankelijk van het oppervlak. Laten we eens nader bekijken waarom de Grabo Pro en Grabo Plus zo'n opwindende toevoeging zijn aan de gereedschapsindustrie.

Zuigkracht en Veelzijdigheid

Een van de meest opvallende kenmerken van de Grabo Pro en Grabo Plus is hun indrukwekkende zuigkracht. Met een maximaal hefvermogen van 170 kg kunnen ze zich vastzuigen aan een verscheidenheid van oppervlakken, zelfs als deze ruw of oneffen zijn. Denk hierbij aan tegels, natuursteen, hout met onbewerkte oppervlakken en zelfs traanplaat. Dit maakt de Grabo uiterst geschikt voor professionals in verschillende vakgebieden, waaronder vloerenleggers, tegelzetters, verhuizers, glaszetters, interieurbouwers en installateurs.

Innovatieve Functies

De Grabo Pro en Grabo Plus zijn uitgerust met enkele geavanceerde functies die hun gebruiksgemak vergroten. De digitale drukmeter op deze apparaten zorgt ervoor dat ze automatisch bijpompen wanneer er vacuümverlies optreedt, waardoor een constante zuigkracht wordt gehandhaafd. Het duidelijke LCD-scherm toont zowel de druk in bar en psi als het gewicht in kg en lb, waardoor gebruikers de zuigkracht nauwkeurig kunnen afstemmen op hun behoeften. Bovendien heeft de Grabo Pro een dunnere handgreep voor een nog betere grip.

De Grabo's hebben een breed scala aan onderdelen

De Grabo handzuiger wordt geleverd inclusief:

  1. Li-Ion accu's: De Grabo wordt aangedreven door krachtige Li-Ion accu's, waardoor je draadloos en flexibel kunt werken zonder gedoe met kabels.

  2. Acculader: Een handige acculader is inbegrepen, zodat je de accu's eenvoudig kunt opladen voor continu gebruik.

  3. Rubber en foam afdichting ringen: Met de bijgeleverde rubber- en foam afdichting ringen kun je de Grabo nauwkeurig aanpassen aan verschillende oppervlakken en materialen voor een optimale zuigkracht.

  4. Opbergkoffer (systainer): Al deze componenten worden geleverd in een handige opbergkoffer, ook wel een systainer genoemd, waarmee je de Grabo en accessoires veilig kunt opbergen en transporteren.

Deze uitgebreide lijst van meegeleverde producten maakt de Grabo handzuiger een complete en handige tool voor verschillende toepassingen. Met deze set ben je goed uitgerust om allerlei zuigwerkzaamheden efficiënt uit te voeren.

Conclusie

In conclusie biedt de Grabo handzuiger een indrukwekkende combinatie van draagbaarheid, kracht en veelzijdigheid. Met zijn meegeleverde Li-Ion accu's, acculader en aanpasbare rubber- en foam afdichting ringen is de Grabo in staat om een breed scala aan zuigwerkzaamheden uit te voeren, van het hanteren van gladde materialen tot het verplaatsen van zware voorwerpen.

Bovendien zorgt de bijgeleverde reserve filterset alleen geleverd bij de Grabo pro zorgt ervoor dat de Grabo consistent hoge prestaties levert, terwijl de handige opbergkoffer (systainer) het gemakkelijk maakt om de Grabo en zijn accessoires te organiseren en te transporteren.

 

 

 

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4609 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »