Terug

Creatief met voegen

Creatief met voegen

Creatief met voegkleuren! De producten van PCI maken bijna alles mogelijk: van ruim 400 verschillende kleuren tot aan glittervoegen, niets is te gek. De opties zijn eindeloos, waardoor uw creatieve vrijheid vergroot wordt. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste voegkleur en eventuele effecten!

PCI Durapox® Premium Multicolor

Dit voegmiddel wordt speciaal voor u op de juiste kleur gemaakt. U heeft de keuze uit circa 400 verschillende kleuren. Dit unieke concept geeft u de mogelijkheid om de perfecte voegkleur te vinden bij uw tegels. Laat het voegwerk overgaan in uw tegels voor een optimaal resultaat.

PCI Durapox® Premium Multicolor »

PCI Silcofug® Multicolor

Bij de juiste voegkleur hoort de juiste siliconenkit. Deze kit wordt afgesteld op uw voegkleur, waardoor een perfect en duurzaam resultaat behaald wordt. Silcofug is schimmelwerend en zuurvernettend. Net zoals bij de PCI Durapox® Premium Multicolor is deze kit beschikbaar in circa 400 kleuren.

PCI Silcofug® Multicolor »

PCI Multicolor Kleurenwaaier

Met de kleurenwaaier van PCI Multicolor kunt u eenvoudig de juiste kleur voegmiddel bij uw tegels bepalen. De kleurenwaaier heeft u na bestelling in bruikleen en het berekende bedrag is een borg. Na gebruik kunt u de waaier naar ons retourneren en ontvangt u het betaalde bedrag van ons retour.

PCI Multicolor Kleurenwaaier »

PCI Multicolor Colorcatch Nano

Voor het bepalen van de juiste voegkleur voor uw tegelwerk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Op locatie hebben wij de PCI Colorcatch Nano, waarmee wij uw tegel kunnen scannen op kleur. Met de speciale app kunnen wij vervolgens de perfecte voegkleur uitlezen.

Maak direct een afspraak »

PCI Premium Glitter

Voor nog meer creatieve vrijheid voegt u PCI Premium Glitter toe aan uw PCI Durapox Premium Multicolor mortel. De metalen voegenglitters onderstrepen de kleur van uw voegen en geven de ruimtes een bijzonder effect. De glitters zijn zowel grof als fijn beschikbaar in de kleuren koper, goud en zilver.

PCI Premium Glitter »

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PH Tegeltechniek 9,2 / 10 - 4609 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »