Tegeldragers
NU OP ALLE BS60 TEGELDRAGERS 15% KORTING! 


Verstelbare Tegeldragers en Balkendragers

De verstelbare tegeldragers en balkendragers van Fix Plus zijn geschikt voor het maken van balkons, terrassen, galareien en systeem vloeren. De modulair opgebouwde tegeldragers, en balkendragers, zijn in hoogte verstelbaar van 32 tot 260 mm. en kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. De tegeldragers zijn uitermate geschikt voor het leggen van keramische of betonnen buitentegels met een dikte vanaf 18 mm. De balkendragers worden over het algemeen toegepast voor het leggen van composiet planken, en hardhouten vlonder terrassen. De gepatenteerde corrector, kan onder de tegel- of balkendrager geplaatst worden. Hierdoor is er geen extra stelwerk nodig om een vloer waterpas te leggen op een hellende ondergrond. Om een goede afwatering bij de tegeldragers te garanderen zijn de tabs in vier verschillende maten verkrijgbaar. 2, 3 en 4 mm. Hierdoor kan het regenwater goed zijn weg door vinden. De tegel- en balkendragers zijn zo ontworpen dat er geen water in blijft staan. Hiermee voorkom je stilstaand water in de dragers.

De tegel- en balkendragers hebben veel voordeel

  • Modulair opgebouwd dus altijd een passende drager
  • Verstelbaar van 32 tot 260 mm. 
  • De Start Serie SP-10 voor minder verhoging (vanaf 10 mm.)
  • Duurzaam en milieu bewust geproduceerd 
  • Standaard verkrijgbaar in 10 varierende hoogtes
  • Verschillende voegbreedtes beschikbaar (2, 3, en 4 mm.)
  • Tal van accessoires voor afwerking en ophoging 
  • Geen stilstaand water in, en op de dragers
  • Isolerende werking, en langere levensduur van het dakmateriaal

Verschillende varianten Verstelbare Tegeldragersverstelbare tegeldragers

Door de modulaire opbouw van onze tegeldragers kunnen wij met onze voorraad razendsnel alle varianten leveren. De tegeldragers zijn in twee categorieën te verdelen. De BS60 Serie, en de SL60 Serie. De BS60 Serie is de standaard tegeldrager die geleverd worden in 10 verschillende hoogtes. De SL60 Serie is een tegeldrager met een zelf nivellerende kop. Ook deze leveren wij maar liefst in 10 verschillende hoogtes. Voor meer informatie over deze tegeldragers verwijzen wij je graag naar de desbetreffende pagina's

Tegeldragers BS60 Serie 
Tegeldragers SL60 Serie

Verschillende varianten BalkendragersVerstelbare Balkendragers

Net als bij de verstelbare tegeldragers zijn ook de balkendragers modulair opgebouwd en stellen wij deze zelf samen uit onze voorraden. De verstelbare balkendragers zijn ook in twee categorieën te verdelen. De standaar BSW60 serie en de zelf nivellerende SLW60 serie. De BSW60 serie wordt 10 verschillende varianten aangeboden net als de SLW60 Serie. De balkendragers zijn ideaal voor het ophogen van terrassen die bekleed worden met composiet planken e.d. 

Balkendragers BSW60 Serie
Balkendragers SLW60 Serie  

Lage Tegeldragers 

Soms kan het voorkomen dat er in een bepaalde situatie niet genoeg ruimte is voor onze tegel- of balkendrager. Ook hier heeft Fix Plus een oplossing voor bedacht. Voor deze situaties hebben wij de SP-10 verstelbare tegeldrager in het assortiment opgenomen. Deze tegeldrager is verstelbaar in hoogtes van 10 tot 15 mm. en door de opvul plaat SP-5 kan er telkens 5 mm aan worden toegevoegd, tot dat er in totaal een hoogte ontstaat van 30 mm. Heb je meer hoogte nodig dan kies je voor de BS60 Serie. De SP-10 verstelbare tegeldragers kunnen een maximaal gewicht dragen van 900 kg. 
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1639 reviews.