Fix-A-Floor Tegels Injecteren

Hol klinke vloertegels, losliggende vloertegels een veel voorkomend probleem. De oorzaak van dit probleem kan vele factoren hebben. Denk bijvoorbeeld aan te weinig of verkeerde tegellijm, het niet primeren/voorstrijken van de ondervloer of het werken van een tegelvloer kan ook een oorzaak zijn. Het is van belang dat de oorzaak van de losliggende vloertegels eerst achterhaald wordt. Dit om problemen na het injecteren van tegels te voorkomen. 

Tegels injecteren de oplossing

Niemand zit te wachten om de losliggende vloertegels er uit te breken. Dit veroorzaakt veel stof en overlast. Dit kan nu simpel worden verholpen met Fix-A-Floor. Door één of meerdere gaatjes te boren in de omliggende voegen kan hier de speciaal ontwikkelde injectielijm in gespoten worden. Dit kan met elke gangbare kitspuit. Door dat de injectielijm een vloeiende werking heeft kan het tot ver onder de tegel doordringen. Dit met een kleine druk op de kitspuit

​Zelf tegels injecteren

​Deze klus is erg simpel zelf uit te voeren. Iedereen die met een boormachine en een kitspuit overweg kan, kan deze klus klaren. Tegels injecteren kan dus iedereen. Ga je zelf tegels injecteren neem dan wel goed de beschrijving door. Deze kun je vinden op de website van Fix-A-Floor, en binnen kort gaan wij hier dieper op in. Bekijk ook de onderstaande instructie video voor meer informatie. 
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1639 reviews.