Fix-Plus-Tegel-Nivelleersysteem

Fix Plus Levelling Systeem

Hieronder vind je de verschillende categorieën van het Fix Plus Nivelleer Systeem. Om alles in een keer aan te schaffen kies je een levelling starters set. Ben je al voorzien van een levelling tang en keggen kies dan enkel de losse clips. De levelling clips zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Hierdoor kun je eenvoudig de voegbreedte bepalen van jou tegelwerk. ​


Fix Plus Tegel Levelling Systeem

Een tegel levelling systeem of tegel nivelleersysteem, voorkomt hoogte verschillen tussen vloer- en wandtegels. Niets is zo vervelend als tegels die ongelijk liggen. De tegels van tegenwoordig worden groter en groter en het wordt voor de tegelzetter of klusser steeds lastiger deze goed en vlak aan te brengen. Een tegel levelling systeem helpt je hierbij.

​Hoe werk een Tegel Levelling systeem.  

​Het Fix Plus Levelling systeem bestaat uit drie onderdelen. De Levelling Clip, een Levelling Keg en de bij behorende fixeer tang. De levelling clip is de basis van het levelling systeem. De clips worden met de voet onder de tegels geschoven na dat deze is aangebracht in de tegellijm. Vervolgens kan de volgende rij tegels worden gelegd. Nu is het tijd om de levelling keg in de levelling clip te steken. Met de fixeer tang kan de keg worden aangedrukt zodat de twee tegels onderling gelijk komen te liggen. 

Veel gestelde vragen

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1639 reviews.