Fento-Kniebeschermers

Fento Kniebeschermers.

​De Fento kniebeschermers zijn de beste kniebeschermer ooit gemaakt. Ze onderscheiden zich door het ergonomisch draag comfort. Tevens wordt de druk op het onderbeen en de knie verdeeld. Door de grote band voorkomt het irritaties in de knieholtes die bij andere kniebeschermers nog wel een voor kan komen. De Fento kniebeschermers zijn in verschillende types verkrijgbaar. Zo hebben we de Fento 200 in ons assortiment, maar ook de nieuwe Fento 200 PRO. De kniebeschermer heeft een verwisselbare inlay, waardoor je je niet alleen je knieën in top conditie houd, maar ook de kniebeschermers zelf. Zit je veel op je knieën tijdens je werk dan zijn deze kniebeschermers zeker de moeite waard. 

Extra bescherming voor je kniebeschermers.

​Voor de Fento 200 en 400 zijn er beschermkappen verkrijgbaar die je over de kniebeschermers kunt bevestigen. Dit voorkomt dat er vuil zoals zand of grind tussen de kniebeschermers en je knieën komt. Dit kan veel voordeel geven als je bijvoorbeeld veel met specie vloeren werkt. Er is niets vervelender dan natte specie in je knielappen. 


Welke kniebeschermers moet ik kiezen?

​Fento heeft een aantal perfect ontwikkelde kniebeschermers. De Fento 200, Fento 200 PRO en de Fento 400. Daarbij zijn er verschillende accessoires te bestellen. Ben je een doorgewinterde tegelzetter die veel in de vloeren zit adviseren wij de Fento 200 Pro aan te schaffen. Deze hebben als voordeel dat je de inlay kunt vervangen en dus veel langer plezier ervaart van je kniebeschermers. Zit je niet alle dagen op je knieën kun je voor de Fento 200 gaan. Deze kniebeschermers gaan een minimaal een half jaar mee als je dagelijks op je knieën werkt. Dus als je deze zo af en toe gebruikt, kunnen ze jaren mee gaan. Zit je veel in de specie vloeren kun je de Fento 400 overwegen. Deze zijn extra lang waardoor het onderbeen ook beschermd wordt als je op je knieën in de specie ligt. Dit in combinatie met een beschermkap heb je het optimale comfort. 

Alle informatie over deze kniebeschermers? 

​Op de website van Fento vind je nog meer informatie over deze fantastische kniebeschermers. Heb je nog vragen dan staan wij je ook graag te woord. Ben je reeds overtuigd van de kwaliteit van deze knielappen dan kun je ze via de volgende linkjes bestellen. Fento 200 hier bestel je de Fento 200 PRO en hier de Fento 400 en hier bestel je de Fento 400 PRO. Heb je al een paar Fento's en wil je alle accessoires bekijken dan kun je naar de pagina Fento accessoires gaan. 

Fento Kniebeschermers

Video Fento Kniebeschermers.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1776 reviews.