Tegelsnijder Rubi​​​​​

tegelsnijder​Zoek je een rubi tegelsnijder? Wij leveren ze allemaal tegen een scherpe prijs. Rubi staat bekend om zijn krachtige en degelijke tegelsnijders. Ontworpen in samenwerking met tegelzetters voor tegelzetters. Of je nu een kleine tegel moet snijden of een XXL formaat, Rubi heeft altijd een passende snijder. We leveren de Rubi aan de professionele tegelzetters maar ook heeft rubi een tegelsnijder voor particulier gebruik. Heb je een kleine tegelklus of moet je wat tegelwerk herstellen ook dan heeft Rubi de juiste oplossing. ​Rubi heeft een enorm assortiment snijders. Wij snappen daarom dat het lastig is om de juiste te kiezen. Ons team van specialisten staat je dan ook graag bij zodat jij de juiste keuze maakt. Wist je dat je al een echte Rubi tegelsnijder kunt kopen vanaf €33,15? Met deze snijder kun je met gemak wand- en vloertegels snijden to 42 cm. Verder is het belangrijk bij het maken van een keuze dat je weet welke soort tegel je moet snijden. Je kunt je voorstellen dat als je een tegel van bijvoorbeeld 25x25 moet snijden je geen enorme snijder nodig hebt zoals de Rubi TZ. Snij je zo af en toe een tegel, of ben je een tegelzetter die dagelijks veel van zijn snijder eist.

​XXXL tegels snijden met Rubi

​Tegels worden steeds groter. Er zijn al formaten op de markt met een lengte van 300 cm. Dit vraagt dan ook om een specialistische snijder voor grote tegels. Rubi heeft hier een perfecte oplossing voor. Nieuwsgierig geworden naar deze tegelsnijder? Je vind deze tegelsnijder HIER. Met dit systeem kun je tegels snijden tot 310 cm. Vergeet niet bij het aanbrengen van deze formaat tegels een levelling systeem te gebruiken. Dit kan een gemak met zich mee brengen. Deze snijder is overigens makkelijk te hanteren en te transporteren. Door een handig geleider systeem is de snijder eenvoudig in elkaar te zetten.

​​Hulp nodig bij het kiezen van je volgende tegelsnijder?

Rubi maakt het je niet makkelijk. Zo veel mooie snijders. Wil je advies voor je een snijder aanschaft? Wij delen graag onze kennis. 
​Neem contact op met onze klantenservice. Wij zorgen ervoor dat we samen de juiste keuze maken.
 
EEN RUBI TEGELSNIJDER GAAT JE LEVEN LANG MEE! 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1634 reviews.