Tegelprofielen

Homelux Tegelprofiel

Tegelprofielen van homelux zijn geschikt voor wand en vloer. Het beschermt het kostbaar tegelwerk tegen stoten, splinteren of barsten. De tegelprofielen in verschillende materialen. Kunststof, aluminium of roest vrij staal elk met hun eigen specifieke toepassing. De tegelprofielen zijn er voor alle gangbare tegeldiktes. In verschillende kleuren om te harmoniseren of juist te contrasteren. Voor de ronde tegelprofielen zijn er bijpassende hoekstukken te krijgen. 

Toepassing Tegelprofiel

Homelux biedt een breed assortiment speciaal ontwikkelde profielen voor de afwerking van tegelwerk. Of het nu gaat om verticale of horizontale buitenhoeken, een betegelde badombouw of een halfhoog tegelwandje, Homelux heeft de oplossing. Met Homelux Tegelprofielen is het tegelwerk goed beschermd, tegen stoten, splinteren of barsten. (LEES MEER)

Leverbare Materialen Tegelprofiel

De Homelux Tegelprofielen zijn er in kunststof (PVC, dooren-door gekleurd), Aluminium tegelprofielen(ALU, in kleur geëpoxeerd) en tegelprofielen Roestvaststaal (RVS) en in principe bedoeld voor toepassing binnenshuis. De RVS tegelprofielen zijn het meest geschikt om buiten verwerkt te worden.

Uitvoeringen

Alle Tegelprofielen zijn er in een rechte en ronde uitvoering. De rechte profielen in ALU Brut en RVS (voor tegels van 6 t/m 15mm) zijn met name geschikt om toe te passen in tegelvloeren. De rechte en ronde profielen in PVC en ALU (voor tegels van 6 t/m 12,5mm dikte) worden voornamelijk in tegelwanden toegepast.

Kleuren

De kleuren van de Homelux Tegelprofielen zijn aangepast aan de meest gangbare kleuren van de keramische tegels. Daardoor onstaat een harmonisch geheel met het tegelwerk Het is natuurlijk ook mogelijk de profielen te laten contrasteren met de kleur van de tegels. En altijd met een duurzaam en decoratief resultaat. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1639 reviews.