Weergave:


Bezig met laden...

Diamantboor Set voor wand- en vloertegels

​Tegenoordig worden de gaten in tegels geboord met een diamantboor. Het voordeel van een diamantboor set is dat je alle diamantboren bij de hand hebt, en je niet snel mis grijpt. Praktisch alle diamantboren set's worden geleverd in handige opberg koffertjes. Dit is handig zodat je alle diamant boren goed bij elkaar kunt houden, maar het geeft ook een extra bescherming aan de tegelboor set. 

Welke Diamantboor Set 

Diamantboor set ​van goede kwaliteit en een lange levensduur voor hardere tegels en dagelijks gebruik. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de droogboren van Fix Plus. Een paar gaatjes boren in harde tegels kun je kiezen voor de diamantboor set van Rubi. Hoelang een diamantboor set mee gaat is afhankelijk van de hardheid van de tegel en de manier waarop de diamantboor wordt toe gepast. Je kunt je voorstellen dat hoe harder de tegel is, des te sneller deze slijt. Ook de diameter van de tegelboor heeft hier invloed op. Een kleinre diameter slijt over het algemeen sneller dan een grotere diameter dimantboor

​Voordeel van een diamantboor set

​Het grote voordeel van een diamantboor set is dat je vaak de boren los kunt bijbestellen. Is er een diamantboor versleten koop je deze weer bij en voeg je heb toe aan je diamantboor set. Hiermee houdt je de diamantboor set altijd in top conditie. Een ander voordeel is dat je noot mis grijpt. Zo heb je altijd de juiste diamant boor bij de hand en loop je geen vertraging op bij de klus. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1776 reviews.