Seal-Guard®
Weergave:


Bezig met laden...
  • check VOOR 16:00 BESTELD, VANDAAG VERZONDEN
  • check GRATIS VERZENDING GRATIS RETOURNEREN*
  • check GRATIS DESKUNDIG ADVIES VAN DE VAKSPECIALIST

SealGuard Afdichtmiddelen ®

SealGuard ® afdichtmiddelen zijn gebruiksvriendelijk, sneldrogend en kunnen voor toepassingen binnen- en buitenshuis eenvoudig op voegen, tegels of metselwerk worden aangebracht. Ze zijn uitermate geschikt voor toepassing op gepolijst en ongepolijst porcellanato, marmer, graniet, terracotta, zandsteen, kalksteen, (natuur) plavuis, beton en metselwerk (oud en nieuw), etc. Uit testen is gebleken dat vochtige, niet uitgeharde of bestaande specie probleemloos kon worden afgedicht. SealGuard® afdichtmiddelen zijn onzichtbaar na het aanbrengen, laten het uiterlijk of de textuur van het te behandelen oppervlak onveranderd en laten ook geen (uitgeharde) resten achter. Het behandelde oppervlak zal niet verbleken, vlekken, verkleuren, etsen of vergelen. De middelen zijn onschadelijk voor aluminium, hout of vloerbedekking, ze zijn bestand tegen UV-straling en laten het behandelde oppervlak ademen.

​SealGuard Producten in Spuitbussen.

Het product Sealguard, het eerste van zijn soort in de tegel industrie, is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van voegen tussen geglazuurde keramische tegels. Het is sneldrogend en gebruiksvriendelijk. Als het product op de omringende geglazuurde keramische tegels belandt, is dat geen probleem: Sealguard droogt onzichtbaar en laat geen verkleuring of film achter op het behandelde oppervlak. Dit product werd in 2003 bekroond met de prestigieuze titel ‘Best New Industry Product’ door de Australian Tile Council.

​SealGuard Spuitbus verbruik.

Sealguard 400 ml. spuitbus: Tot 400 strekkende meter, voor het afdichten van voegen, afhankelijk van de voegbreedte, of tot 15 m2 voor het afdichten van tegels en voegen. Dit zelfde geldt voor de Sealguard 600 ml. spuitbussen.

Meerdere producten van Sealguard

In het assortiment van Sealguard vind je alle producten die je nodig hebt om jouw tegelwerk te beschermen tegen vuil. Houd het voegwerk in perfecte conditie. Voor vragen kun je contact opnemen met de klantenservice. Wij delen graag onze kennis


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1776 reviews.